facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gangvidefarm

Gangvidefarm

Story

Vi har blandat nostalgi från 50-60-70 talet, med mycket djur och natur, lever efter våra egna intressen, och att gården och dess omgivningen skall bli ett besöksmål, oavsett om man gillar gamla raggarbilar eller är fågelskådare, alla behöver en paus i livet med möjlighet att utöva sina intressen, och där kan vi hjälpa till, vi är likadana!

Address: När Gangvide 503, 62348 Stånga
Phone: +46731830902
City: Stånga
Zip Code: 62348



related searches: Kneippbyn
Similar places near
Hagmans Lantbruk AB Hagmans Lantbruk AB 9 km Hagmans Lantbruk AB ägs och drivs av Ingvar och Lars Hagman på Österlings gård beläge...
Reviews
Perfekt ställe för barn! Det finns lekplats och två stora studsmattor. Många djur att titta på. Man kan hyra kanot eller SUP. Måste förbokas! Flytvästar ingår men dom är slitna och skulle behöva bytas ut. Badbrygga finns i ån. Fräscha toaletter. Värt ett besök.
Fin kanot färd med barn ca 6km t/r Fina kattungar, häst, ponny, tupp, kyckling, Gås med barn, Änder och kaniner ett fint besök!
Trevligt ställe, bra för barn och vuxna.
Supermysigt ställe, härlig värdfamilj, fina djur, god mat
Fantastiskt trevligt bemötande! Härlig miljö, bra pris, lugnt, bra faciliteter, ångrar bara att vi inte upptäckte det förrän i slutet av resan.
En äkta pärla på gotländska landsbygden! De som sköter stället gör det med personligt värdskap och ställer hela tiden upp för sina gäster på alla sätt. Det finns hela tiden saker att göra eller titta på, särskilt för barn men även för andra åldrar, och man känner sig alltid välkommen.
Viss Carcosa-stämning råder över gården så fans av TD kommer inte bli besvikna. Trots stämningen så är detta en perfekt plats för barn. Håll utkik efter Boulevardteaterns gästspel!
Helt fantastiskt lantställe med mängder av djur och trevlig personal. Enkelt boende med gött läge!
Så mycket trevligt att göra, utforska och klappa! Väl värt en resa, inte minst för de små.
Comment on this business

to add Gangvidefarm map to your website;