facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ganlet Badvik

Address: 421 59 Göteborg
Phone: +46313664000
City: Gothenburg
Zip Code: 421 59


Similar places near
Hängesten Hängesten 961 meter En plats man absolut ska se och imponeras över istidens verk.
Smittens Badplats Smittens Badplats 2 km Fint område att promenera i och givetvis även ta januari badet i. Friskt i havet idag...
Hovåsbadet Hovåsbadet 3 km Hovåsbadet är fint om man tycker om klippor och gräsmatta att vara på, men en nackdel...
Askim Askim 3 km Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som i...
Askim, Sweden Askim, Sweden 3 km Askim is a district (stadsdelsnämndsområde) of the Gothenburg Municipality in Sweden,...
Lillebybadet Lillebybadet 15 km Bra parkering om du skall till Lillebybadet eller intilliggande camping. Östra delen ...
Kippholmen Kippholmen 18 km
Reviews
En badplats som passar några riktigt bra, och några inte alls så bra. Platsen är inte särskilt lämpad för barn, och ganska knöligt att komma till då vägen dit från huvud vägen är en 850 meter lång slingrig grusväg. Den går dock att cykla på. Nära huvudvägen finns en liten parkeringsplats. Med andra ord, få parkeringsmöjligheter. Men väl där och för den som tycker om klippor så är har den mycket att erbjuda. Där finns både grunda områden och djupa, för de som vill dyka fritt. En del stegar finns det oxå som underlättar att komma ner och upp ur vattnet. Ute vid udden är vyn riktigt tilltalande.
Mysigt men kan bli rätt mycket folk när vädret tillåter. Tyvärr är vägen ner avspärrad med vägbom. Tack vare det har det minskat med folk som helt enkelt bytt över till Rörviksbadets badplats. Liten mängd parkeringar finns innan bommen. Toaletter finns precis i början vid badet. Liten plats för dom mindre att plaska runt i finns. Flera stegar ner i vattnet finns.
”Sandstranden” där hundar får vistas är kanske 10 meter bred och väldans smutsigt. Inget ställer man åker tillbaka till.
Goa klippor att sola på. Behagligt i vattnet på sommaren. Finns stegar på flera ställen om man vill gå i istället för att dyka i. Få parkeringsplatser och tyvärr ingen kiosk eller affär super nära. Härlig badbplats!
Bra variation på platser, både klippor och en barnvänlig liten strand. Många stegar ner i vattnet!
En plats vi gärna besöker. Härligt klippbad och gott om plats. Kan vara svårt med parkering. Tänk på att inte parkera på vägen utan på anvisad plats. Det är härligt på sommaren men även på hösten och våren. Ja, man får ha med hunden.
Var här idag. Solen sken med solglitter på havet. Badade dock inte
Helt klart en av Göteborgs bästa badplatser. Hoppa från klippor eller gå i från stege eller strand. Bra för personer i alla åldrar! Finns mycket parkering i anknytning till badet, men vill du slippa gå så långt för du vara ute i god tid på dagen. Brukar finnas en liten glassbil där under sommaren. Fin natur och härlig utsikt över viken.
Trevligt havsbad men långt att gå och svårt att hitta parkering.
Fina klippor och vackert område att utforska. Lite mindre strand och populärt för familjer. Rekomenderar att man går hit senare på dagen, solen kommer fortfarande skina men du kommer höra mindre av de skrikande barnen lol
Comment on this business

to add Ganlet Badvik map to your website;