facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for GarnTua

GarnTua

About

Stort urval och bra priser!
Personlig webbshop! Se hemsida för öppettider i butik!
Vi är störst på SandnesGarn!
Fri frakt över 500:-
Välkommen!

Story

GarnTua eftersträvar att handla garn med seriösa leverantörer där vi kan se en hållbar produktion för både miljö och anställda. Hög kvalitet på garn, stort urval och bra priser!
GarnTua har funnits sedan 1944 och kan även erbjuda originala beskrivningar från -60 -70 och -80 tal.

Är du nybörjare, kom in och välj något så hjälper vi dig gärna med att komma igång!!!

Välkommen in till oss både nybörjare som avancerade, vi har något för alla!
BUTIKEN I FLODA ÖPPEN ONSDAGAR 15.00-19.00

OBS! Avvikande öppettider juli-augusti 2017.
Se garntua.se/kontakt för aktuella öppettider i sommar



"GarnTua är en garnbutik, främst webshop som erbjuder schysst producerade garn till rättvisa priser där även de som föder upp djuren och jobbar i fabrikerna skall ha möjlighet att leva ett hållbart liv.GarnTua är en nischad garnbutik med noggrant utvalda garn för lättstickade, trendiga och klassiska plagg i en högre prisklass.Butiken har inga ordinarie öppettider, men du är hjärtligt välkommen att besöka butiken som finns på vinden i mitt hus i Tollered. Boka en privat tid vid att maila önskad dag, och ungefärlig tid till [email protected] området Nääs Fabriker och Tollered är ett fantastiskt utflyktsmål som passar par och familjer med fin miljö, shopping, mat och naturupplevelser. Ca 35 km öster om Göteborg.Välkommen!Mvh. Mia"
Address: Garverivgen 11G, 44831 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 030230211
City: Floda
Zip Code: 44831


Similar places near
Oscarshöjds blommor och trädgård Oscarshöjds blommor och trädgård 340 meter Öppettider: OBS! att vi har söndagsstängt tom 26/8. Mån-fre 9-18 Lör 9-14 Sön 11-14...
Candy Floda Torg Candy Floda Torg 372 meter Spel - Tobak - Godis - Glass
ICA Supermarket Floda ICA Supermarket Floda 433 meter Väldigt trevlig butik med händiga scanners så man kan scanna själv. Enda nackdelen är...
A-blommor & Inredning A-blommor & Inredning 692 meter Hurra, man betalar kontant, inget kort tjafs där inte...
Ulrikas Kök & Interiör Ulrikas Kök & Interiör 4 km Ulrika hjälpte oss att beställa rostfria diskbänkar från Decosteel. Hon och Levande K...
Reviews
Garntua är en underbar liten butik med den allra bästa personliga servicen. Jag handlar nästan allt via webbutiken och Mia hjälper alltid till att matcha färger och välja bland alla underbara garner. Jag har handlat här i många, många år och jag fortsätter för servicen och sortimentet av superfina garner! Passa på att titta på Mias eget garn ”Mias Suri”, ett underbart, fluffigt surigarn som är helt ljuvligt i känsla och färger. Följer man @garntua på Instagram och på Youtube så får du massor av inspiration och tips.
Tänk att få ha lyxen att ha en garnaffär i samma stad som jag bor i. Det är inte någon självklarhet längre! Men jag har det - och varje gång jag stiger in i den mysiga källarlokalen så blir jag glad i hela mig. Alla dessa fina garner i så många härliga färger. Det är så mycket fint att jag alltid har svårt att välja vilket garn jag ska ta. Ibland köper jag garn till 2 projekt samtidigt för jag inte kan välja. Har du inte besökt Garntua vid Garveriet i Floda så rekommenderar jag det varmt.
Bästa garnbutiken! Jättefina och lyxiga Garner. Mia som driver Garntua är hjälpsam och extremt duktig på att kombinera färger. Är så tacksam att jag hittat butiken som är min absoluta favorit
En fantastisk garnaffär med många typer av garn. Servicen är unik när det gäller kunskaper och bemötande. Att kunna få upplysningar om garn, råd när det gäller modeller och färger, veta att det finns garner med högt ställda ekologiska krav och inte minst få det på ett trevligt sätt är på många sätt unikt. Butiken är väl värd att besöka
Du skulle ha öppet idag! Nu miste Du 2 kunder..
Mysig butik med genomtänkt koncept. Här hittar du kvalitetsgarn med en medveten tanke om hållbarhet bakom urvalet. Här blir du trevligt bemött och får hjälp att hitta rätt färg och form. En hel del unik egen design finns dessutom.
En personlig underbar mysig butik med kvalitetsgarner och man får mycket inspiration Är det frågor eller något som fattas så hjälper Mia via mejl. Jag följer henne via Instagram och får många tips på mönster och vackra Garner.
Att stiga in på Garntua är en fantastisk upplevelse. Här finns otroligt fina handplockade kvalitetsgarner i alla sorter, från bomull till finaste italienska kashmiren. Ägarinnan har även sitt eget märke/garn, Mias Suri, ett underbart alpackagarn, det kan jag varmt rekommendera. Bäst av allt är att här får man proffsig hjälp. Varmt rekommenderad, ni är bäst!
Mysigt och välkomnande. Fina garner och fina färger att välja på.
Det finns bara en nackdel med butiken.... Att man vill ta med sig ALLT! Ljuvliga garner, massor av inspiration och stoooort kunnande! Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add GarnTua map to your website;