facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Garpenbergs Herrgård

Address: Herrgårdsvägen 123, 776 98 Garpenberg
Phone: (0225) 222 07
City: Garpenberg
Zip Code: 776 98



related searches: Wanbo Herrgård, Rankhyttan, Brukshotellet Långshyttan, Garpenberg gruva
Similar places near
Garpenbergs Slott Garpenbergs Slott 19 meter Garpenbergs Slott ligger 16 mil från Stockholm beläget i södra dalarnas vackra natur....
Reviews
Härligt ställe med viss identitetsproblematik. Julbordet var gott, rikligt och varierat. Hyfsat tydligt markerade skyltar med innehåll samt allergiinfo. Gott om bord och större samt mindre rum i två plan så att hitta en bra sittplats var inte så svårt. Stämningen var god utan stress och miljön trivsam. Men är det ett slott eller en herrgård? Olika sökningar ger olika svar - och skyltningen längs vägen likaså. Utifrån ser det ut som en större herrgård, inuti vill de ha slottsambitioner med militaria här och där, imposanta trappor, salonger, dubbla barer och pampiga kristallkronor överallt. Jag placerar det nog i herrgårdskaregorin iaf, vi tog ändå vår avec i ursprungliga husfruns till salong ombyggda garderob. Men, gott och mysigt var det - rekommenderas.
Ett fantastiskt slott. Rekommenderas varmt. Ett måste när ni besöker södra dalarna. Bästa julbord ni kan tänka er. Boka nästa år. Magnifikt.
Vi skulle besöka herrgården idag och boka in oss på afternoon tea. Men möttes av en gråhårig arg gubbe på parkeringen som körde bort oss innan vi knappt hunnit kliva ur bilen.
Riktigt bra julbord
Härlig, vacker miljö! Som gjort för ett sagobröllop. Trevligt bemötande & sagolikt kött! Tack John & Cilla, vi kommer gärna tillbaka!
Mycket trevligt ställe. Bra service & väldigt god mat!!Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Afternoon Tea med guidad tur... det var jättegott och jättebra guidad tur i salongerna samt i källare. Allt var toppen! Rekommenderas varmt!
Mysig miljö och god mat på julbordet
Underbar miljö, fantastisk kvalité på maten, fantastisk interiör och jättetrevliga ägare och personal.
Underbar miljö, fantastiskt julbord! Tack
Comment on this business

Directions to Garpenbergs Herrgård with public transportation


Garpenberg Herrgården 100 meters
263
Rafshyttevägen 270 meters
263

to add Garpenbergs Herrgård map to your website;