facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Garpens pizzeria

Garpens pizzeria
"Restaurang Garpens Livs Grill och Pizzeria in the center of Garpenberg offers Pizza, Kebab, Hamburgare, Salad, Falafel, American panpizza och Rättigheter! Lunch vardagar 11-14. Vi har även glutenfria pizzor!"
Address: Guldleden1, 76698 Garpenberg
Phone: 4622520060
City: Garpenberg
Zip Code: 76698



related searches:
Similar places near
Garpens Livs Grill & Pizzeria Garpens Livs Grill & Pizzeria 0 meter Jättegoda pizzor och trevligt bemötande!
Reviews
Helt okej pizzeria där du kan välja mellan en massa mat. Kebab, pizza, hamburgare m.m finns här. Du kan även köpa lite livsmedel i liten mängd. Finns inte så mycket att välja mellan. Rätt glrst i hyllorna. Du kan köpa öl på flaska samt beställa någon drink. Inne och utomhusplatser finns det gott om. Maten var helt okej. Här kan du köpa lokalproducerad senap.
Som boende i bygden förväntade jag mig bra bemötande och åtminstone ett ”hej” när jag kom in och skulle handla. Jag behövde ägg och betalade 30:- för 4 ägg. Efter att senare ha varit där med familjen och ätit pizza som inte var särskilt smakrik så åker jag hellre till Hedemora och äter ute. Var trevligare mot folket ni som jobbar där och lär er svenska språket så får både ni och kunderna det lättare och slipper missförstånd. Trevlig dag
Förvånansvärt god kebab. Lätt den bästa i kommunenMat: 4/5
Man få mycket mat för pengarna..tyvärr ha dom inte räksallad till hamburgarna..lite tråkig lokal!Mat: 4/5
Mycket seriös verksamhet. God mat där man ser bristfälliga råvaror och byter ut dem utan påpekande från kund. Hoppas de överlever. Garpenberg är en liten marknadMat: 5/5
Generösa portioner med riktigt god mat. Väl värt ett besök.
Man får lite mat och priserna har stigit.Mat: 2/5
Den godaste pizzan som finns här i trakterna! Varm och välgjord mat, pommesen är perfekt friterade så dom håller krispet hela vägen hem, ett plus är god pommeskrydda. Personalen är tydlig och man får alltid det man beställer eller ber extra om. Dom brukar även vara mycket trevliga mot barn vilket är ett plus. Livsmedel nja men har absolut åkt ner kvällar man blivit sugen på något gott så som godis, chips etc. Mycket bättre än pizzeriorna i Hedemora!
Jättegoda pizzor och trevligt bemötande!
Det är ett litet ställe som ligger på berget en växtzon högre upp här finns Boliden gruvan samhället är upp byggt runt gruvdriften och man bryter fortfarande här och här i samhället finns denna pizzeria med sin personal trevligt att det är någon som satsar här. Mycket god mat och det borde finnas en i varje by.
Comment on this business

to add Garpens pizzeria map to your website;