facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for garveriet

garveriet
Address: Garverivägen 9 , Floda 448 31, O, SE
City: Floda
Zip Code: 448 31



related searches: Aludden Providore, Nääs Slott, Jernbruket, Nääs Fabriker lunch, Brunch Nääs Fabriker, Nääs Fabriker frukost, Nääs Fabriker spa, Öijared
Reviews
På Garveriet i Floda möts hållbarhet och innovation. God och hållbart producerad mat i lugn och naturnära miljö. Här kan du förutom att äta gott och nyttigt boka in dina konferenser och möten.
Fantastiskt ställe med klockrent hållbarhetskoncept. Perfekt paus när ni vandrar längs Gotaleden. Pröva kolagrottan!
God mat, bra miljötänk. Brukar fylla på våra mjölkflaskor här. Något dyrt om man vill fika, men gott och bakat på plats med bra råvaror.
Åt lunch på Garveriet. Valde fisk. Bästa fisken på länge! Bra kombination av smaker och snyggt på tallriken. Super!
Tillgängligt, god mat och fika. Kostar lite mer. Det mesta är lokalproducerat och man lägger mkt vikt vid att använda alla råvaror till minsta smula.
Mat som får människor att må bättre. Kanon!
Mycket trevligt och väl värt ett eller flera besök. Mycket god mat - närodlat och hållbart - men framförallt gott. Är inte billigast i kommunen, men prisvärt om du bryr dig om planeten
Kanon ställe! Gott om plats i trevlig miljö. Väldigt god Mat! Lokalproducerade varor att köpa.
Åt fläsksida med grönkål och potatis. Fläsidan var oätlig, som bestod av 80% Fett, och totalt oätligthudlager var stenhårt, och gick inte ens att tugga, så vi var tvungna att lämna det. Att betala 140:- och sedan behöva betala 10 sek för vanligt bryggkaffe kändes girigt. Inte något vi besöker igen!!
Comment on this business

to add garveriet map to your website;