facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gasolin

Gasolin

About

Kvarterskrog Lomma, PUB Lomma, Gasolin Lomma, BAR Lomma

Address: Strandvägen 96 D, 234 31 Lomma
Phone: 040-41 12 40
City: Lomma
Zip Code: 234 31



related searches: Gasolin Benzin, Gasoline fuel, Gasoline the band, Gasoline rock, Gasolin AG, Gasolin Efter endnu en dag, Gasolin Tankstelle, Gasolin' 3
Reviews
Sååå gott! Superfin kvalité och älskar att de inte lägger wasabi i sushibitarna, vilket gör att man kan ta den mängd man vill ha själv Klockrent varje gång!
Jag har ätit sushi även på Japan/Kyoto-Osaka... Det här ställen gör faktiskt riktigt goda sushi..Gör en sväng under lunchtiden!
Det är bästa stället jag har ätit sushi idag. Kan stark rekommenderar! Chefs special var det bäst! Blev så nöjd med min flickvän på Gasolinsushi. Vi kommer nog hit flera gånger!
Det är den bästa sushin jag provat någonsin. Gjord med omtanke och kärlek in i minsta detalj. En mycket varm rekommendation
Håller nog med Tony lite där, är en sushi fantast o brukar leta upp sushi ställen i olika städer men här var sushin smaklös, och fick knappt nån wasabi 1 majs storlek . Servicen var ok men oftast brukar de vara ok att byta ut till andra billigare sorter om man är allergisk, men inte här.. Ska testa dom andra nästa gång..
Väldigt god sushi, även prisvärt och trevlig personal speciellt hon där Manda
Bästa sushin i Lomma! När du tröttnat på en laxbit på en riskudde så tar du istället en Catepillar eller en Super salmon. Det är så mycket godare.
Gott och snabbt. Trevlig personal. Lite tråkig och smutsig uteservering.
Som fantast av sushi och ätit på många restauranger så var sushin vi fick idag verkligen smaklös och utan kvalitet. Riset var överkokt och smaklöst, avokadon var stenhård och rullarna hade fyllning av det som var över. Vi kunde inte äta upp. Tyvärr inget jag rekommenderar.
Comment on this business

to add Gasolin map to your website;