facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gastroprenören

Address: Lindhultsvägen 1 , Långås 311 93, M, SE
Phone: +46 346 930 10
City: Långås
Zip Code: 311 93



related searches: Långås Livs öppettider, Julmat catering Falkenberg, Smörgåstårta Långås, Ekholmen helgmeny
Similar places near
Reviews
Så roligt att denna butik finns kvar sedan nästan 70 år då först min mamma och sedan jag som barn bodde på lindhult
En liten butik som har mycket fräscha färsk varor, trevlig disk man kan handla dagens mm
Här är lanthandeln med det lilla extra, världens godaste catering, där portionerna stämmer med råge. Bara kvalitetsgrejer och fina produkter men oj så gott. Ja en lanthandel med det nödigaste och kanske lite till.
Supermysig butik med färska lokala råvaror och egenlagad mat.
Nu mina vänner ska jag skriva om denna butik . Jag hade lite ärenden och kände för att köra hit jag har aldrig varit här innan och blev klart nyfiken , jag gick in och där blev jag mottagen av en super trevlig kvinna som log mot mig och hade ett super trevligt bemötande . Här inne har ni allt ni behöver charkuterie med deras hembakade goda pajer, ostar ,charkuterier och även goda sallader. Ni kan även handla annat som ni behöver och även ta en paus med gott kaffe. Ni vet när man känner för en utflykt så varför inte köra hit detta stället påminner mig om en lanthandel så mysigt och super trevlig personal . Jag kände mig genast på glatt humör efter att jag besökt dom .
Missade ta koronakorg och istället för att någon sa till mig fick jag bara massa snea blickar av bönderna som var där och handlade. Ingen trevlig butik.
Underbart att få se små butiker på landsbygden få överleva, och med ett så fint och stort sortiment. Klart värt besöket.
En lanthandel som lever! Här går det som tåget och har man ett bra utbud så kommer folk. Bra sortiment, lokala produkter, catering, goda mackor, lunchmat. Trevlig personal får man på köpet. Denna lanthandel gör så jag slipper åka till stan och handla och det är i min värld värt 6 stjärnor!
Välsorterad liten butik. Färdiga rätter toppenbra. Fyllda baguetter i särklass.
Fantastiskt att vi har en så bra butik i lilla Långås med manuell chark och paketutlämning med mera!!
Comment on this business

to add Gastroprenören map to your website;