facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gateau

"Gateau är ett bageri och konditori. Vi har ett stort utbud av hantverksbakat bröd, kaffebröd och tårtor på franskt vis, smörgåsar, kalla drycker och kaffe. I våra caféer är det enkelt att mötas för att äta frukost, fika eller äta en lättare lunch."
Address: Vallmovägen 2, 191 43 Sollentuna
Phone: (08) 359060
City: Sollentuna
Zip Code: 191 43



related searches: Gâteaux, Gateau di patate, Gâteau Rezept, Gâteau breton, Geschenk - Französisch, Lava cake in French, Katze - Französisch, Molten Chocolate
Similar places near
Naked Juicebar Sollentuna Centrum Naked Juicebar Sollentuna Centrum 2 km Tar inte kontanter.
Balders Bröd Sollentuna Centrum Balders Bröd Sollentuna Centrum 2 km Otroligt mysigt café med bra service och kvalitet, älskar att det finns gratis hemkör...
Gretas Gelato & Café Gretas Gelato & Café 2 km Supergod glass, och hjälpsam och trevlig personal
Garden Bistro Garden Bistro 2 km Fräsch mat till bra priser. Varit nöjd med maten varje gång. Skön lokal på balkongvån...
Café Rotsunda Café Rotsunda 2 km Kunskap och uppleveler om vin, öl, sprit och mat
Välkommen in Välkommen in 3 km Välkommen in för att unna dig något gott, fylla på med energi och koppla av en stund....
Reviews
Det var rent och snyggt. servern var ödmjuk och snabb. Bra ställe att tillbringa kvalitet och äta en av de bästa maten. Bra jobbat grabbar, fortsätt så!
Fräsch lokal mysiga sittplatser, perfekt cappuccino i lätta och sköna kaffekoppar att hålla i, hit kommer jag fler gånger.
Gateau i Sollentuna har fått nya lokaler med mysiga och fräscha sittplatser och bra utrymme för att ta en fika/lunch eller för att sitta och jobba. Det enda negativa är att det saknas Wifi Sollentuna C har gratis Wifi men det räcker inte in i kafét och det ingår varken påtår på kaffet eller möjlighet att köpa "den andra koppen" till en billigare peng.
Café med nya fräscha lokaler, goda bakverk och bra service. Den stora Cappuccinon är faktiskt stor, jämfört med på många andra ställen där man knappt går något extra.
Mycket fräscha lokaler och mysiga platser med uttag för laptop t.ex. Men enligt mig så är det lite för dyra priser på fikat.
Goda bakverk och nybakat bröd
Köpte en smörgås med salami och brie ost. Brödet var färskt och gott men det som var i frallan var mindre gott. Salamin smakade äckligt, ruccola salladen var vissen och gammal. Bedrövligt! Hur svårt ska det vara att få en färsk smörgås? Skärp till er!
Bageri och cafe i nya fräscha lokaler i Sollentuna . Gott fika , ja helt enkelt perfekt
Beställde två tiobitars tårtor till min födelsedag och värre klåpare har jag aldrig varit med om.
Tar ej kontanter, dom måste vara efterblivna.
Comment on this business

to add Gateau map to your website;