facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gatti Training

Gatti Training

About

Vår ambition är att leverera träning och gemenskap i världsklass och att inspirera till helhetshälsa på alla plan
www.gattitraining.se
Insta:@gattitraining

Story

Vår ambition är att leverera träning och gemenskap i världsklass och att inspirera till helhetshälsa på alla plan
www.gattitraining.se
Insta:@gattitraining



""Vår ambition är att leverera träning och gemenskap i världsklass och att inspirera till helhetshälsa på alla plan""
Address: Ostmästargränd 12, 12040 Årsta, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0739806004
City: Årsta
Zip Code: 12040


Opening Hours

Monday: 06:30 - 20:00
Tuesday: 06:30 - 20:00
Wednesday: 06:30 - 20:00
Thursday: 06:30 - 20:00
Friday: 06:30 - 19:00
Saturday: 09:00 - 15:00


related searches: STC Årstadal
Similar places near
Enskede Rackethall Enskede Rackethall 258 meter Upptäckte nyligen denna pärla! Massor av banor för tennis, bordtennis, badminton, squ...
Actic Actic 908 meter Mkt bra och trevligt gym. Inte så mkt folk. Skulle behöva bättre öppet tider ä
Puls & Träning Puls & Träning 922 meter
Reviews
Anders, Jamina och alla deras medarbetare får mig alltid att känna mig välkommen när jag kliver in på Gatti Training. Jag var 100% gym-nybörjare när jag bestämde mig för att börja träna på gym, och jag är så tacksam för att hittade till Gatti Training! Där fick jag hjälp direkt med att komma igång med träningen och jag får bästa coachningen av PT:n Elodie. För mig står Gatti Training för professionellt och inkluderande bemötande, familjär stämning, alltid rent och fräscht i lokalerna, ett otroligt engagemang från alla som jobbar där och jag är så tacksam för det stödet som jag får i min träningsprocess
Gatti Training är gymmet jag har letat efter i alla år! Anders & Jamina med personal är mycket professionella, kunniga, förtroendeingivande, positiva, glada, roliga och coachande på ett mycket medryckande sätt. Det var väldigt lätt att komma igång och träna och Gatti Training har snabbt blivit ett favoritställe som jag gärna besöker varje dag. När jag kliver in genom dörren till gymmet möts jag alltid av en välkomnande och glad personal. Det är kul att gå till gymmet och jobba igenom programmen som de duktiga personliga tränarna ger till medlemmarna. Jag har blivit omhändertagen av Gatti Training som jag aldrig tidigare varit med om på ett gym och det var det bästa jag gjort på många många år att bli medlem hos Gatti Training.
Jag började träna på Gatti Training i Januari 2023 och ångrar inte en sekund av det beslutet. Jag drog mig från att ta mig till gymmet men efter att ha börjat på Gatti så känns styrketräningen jäkligt kul igen! Härliga människor, fin lokal, fina vikter och redskap samt fantastiskt fräscha omklädningsrum. Helt enkelt inte ett "vanligt gym", Gatti Training ligger före sin branschstandard! Keep up the work!
Riktigt bra gym med bra PT. Ljusa fräscha lokaler. Dessutom finns tillgång till kiropraktor.
Rekommenderar Gatti enormt mycket det är väldigt familjär känsla att träna här och riktigt proffsig personal:
Gatti Training är ett gym med personlig service, mycket professionella instruktörer och trevliga medlemmar. Efter att ha tränat ungefär ett år och kan verkligen rekommendera alla oavsett om du är ett träningsfreak eller soffpotatis. Alla är välkomna och du får under instruktionen/onboardingen hjälp att hitta en träning som passar just dig! Jag tränar både själv i gymmet och går på något/några gruppass i veckan. Gatti har även barnträning, och båda mina barn 10/5 år tycker det är toppen!
Startade här med mamma-träning för 3 år sedan och är fortfarande helt enkelt fast besluten att stanna kvar och vara medlem. Gatti Training, en plats som förändrat mycket för mig som person. Hälsan för mig har hos Gatti Training fångats upp både på insidan och utsidan. Passen är otroligt roliga och stämningen medryckande, mycket tack vare alla kunniga coacher! Underbart även med kunniga kiropraktorer i samma lokaler. Skickar ett extra plus till renlighet, tydlighet och en varm stämning i hela lokalen. Tack!
Efter 2 år av total träningsmisär hittade jag äntligen rätt - Gatti Training! Jag är så glad att jag tog det där första samtalet med coach för att minuterna senare bli medlem på det bästa gymmet! Så proffsig och kunnig personal på alla vis, så inkluderande, roliga och alltid med leenden och glimten i ögat. Superfina och rena träningsytor, kalasbra utrustning och grymt bra klasser gör ju inte saken sämre : För att inte tala om alla medlemmar - vilken gemenskap! Nu har snart 4 månader passerat sen den där samtalsdagen och jag har gjort stora framsteg tack vare PT, klasser och glada hurrarop - tusen miljarders tack till er! Alla borde ha ett Gatti Training att gå till <3 Pst, kan man flytta in hos er?
Bästa och trevligaste gymmet! Jag har börjat träna väldigt många gånger, det är inte förrän jag hamnade på Gatti som jag faktiskt vill fortsätta. Man får förutsättningar och lust att lyckas.
Vet inte vart jag ska börja, finns inga som er och hade kunnat skriva en bok om varför ni är så bra. Fantastisk stämning och gemenskap, jag känner mig som hemma och vill aldrig träna någon annanstans! Tack för att ni gjort mitt liv bättre och stärkt mig inifrån och ut.
Comment on this business

Directions to Gatti Training with public transportation


Enskede rackethall 150 meters
144
791
794
796
Älvkällevägen 180 meters
Valla gärde 200 meters
144
791
794
796
Idlången 240 meters
164
Sockengränd 270 meters
144
791
794
796

to add Gatti Training map to your website;