facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gattzén Consulting AB

Gattzén Consulting AB

About

Jag har en bakgrund som försäljnings- och marknadsdirektör på SIA-Glass, försäljningschef på The Walt Disney Company och säljare på OLW. Utöver det har jag verkat som delägare och VD i egen mediebyrå samt byråledare på en reklambyrå.

Story

Jag hjälper företag skapa framgång genom förbättring.
Med egen specialistkompetens och gedigen erfarenhet inom försäljning, marknad, ledarskapfrågor och strategiarbete fungerar jag som företagets sparringpartner och hjälper till att driva verksamheten framåt. Jag jobbar utifrån ett helhetsperspektiv, med fokus på långsiktighet och att vara med hands-on inom alla företagets förändringsprocesser
Genom ett väletablerat nätverk av konsulter i närbesläktade branscher kan jag förmedla kunskap och erfarenhet på en fördjupad nivå och på så sätt erbjuda helhetslösningar. Jag har tillgång till kompetens inom ekonomi och affärsmannaskap, sälj-och ledarskapsutbildningar, konflikthantering, omvärldsanalys och varumärkesstrategi samt affärs- och marknadsplaner.
Människan är utgångspunkten i allt förändringsarbete och därmed grunden för all företagsutveckling. Att vägleda och påverka framtidens företagsledare och entreprenörer blir därmed en viktig uppgift.
Jag inspirerar och vägleder entreprenörer. Genom att föreläsa om egna livserfarenheter kan jag förmedla ett trovärdigt budskap om individens egen förmåga. Att våga gå utanför sin trygghetszon är en viktig faktor, vilket också budskapet om balans i vardagen är. Med målmedvetenhet och engagemang sporrar jag till förändring.

Address: Albert Engströms Väg 8, 31140 Falkenberg (Suède)
Phone: +46706-271125
City: Falkenberg
Zip Code: 31140


Opening Hours

Monday: 08:30 - 17:00
Tuesday: 08:30 - 17:00
Wednesday: 08:30 - 17:00
Thursday: 08:30 - 17:00
Friday: 08:30 - 17:00

Similar places near
Coompanion Halland Coompanion Halland 2 km Vi hjälper er att lyckas med ert företag! Vi ger kostnadsfri företagsrådgivning till ...
Comment on this business

to add Gattzén Consulting AB map to your website;