facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gazeteturk.EU

Gazeteturk.EU

About

http://www.gazeteturk.eu/
Avrupa'da Türkçe Gazete
[email protected]

Story

Hakkımızda
ÖgEr NyhetsNätverk, kar amacı gütmeyen bir sivil inisiyatiftir. Bu inisiyatifin, amacı başta Kültürel İlerleme ve Entegrasyon konuları olmak üzere, gerek STK’nı ve gerek burada yaşayan Türk Toplumu’nun bireylerini ilgilendiren konularda, haber, söyleşi, belgesel ve benzerlerini üretmek, üretilen bu çıktıları internet, radyo ve TV platformları üzerinde dinlenmek ve/veya izlenmek üzere Avrupa'da yaşayan algı dili Türkçe olan bireylere ulaştırmaktır.
ÖgEr NyhetsNätverk, Vedat Erenoğlu ve Mehmet Öget tarafından 2015 yılının Şubat ayında hayata geçirildi. Ticari bir örgütlenme olmayan bu inisiyatif, gönüllü bir harekettir ve diğer gönüllü dostlarımız tarafından desteklenmektedir.
Gazetetürk Avrupa (Gazeteturk.EU), Avrupa'da Türkçe yayım yapan bir internet gazetesi olarak mevcut internet gazetelerine rakip değil tamamlayıcı ve destekleyici olarak yayın hayatına yer almayı hedeflemektedir. Amacımız okuyucu alışkanlıklarını değiştirmek değil, farklı bir renk getirmek ve aynı zamanda okuma alışkanlıklarına ilaveten dinleme ve izleme alışkanlıklarını da eklemektir. Ağırlıklı olarak video gazetesi formatında olacak olan web sitemizde bireysel ve kurumsal köşe yazarlarına ve habercilere yer vermeyi planlıyoruz.

Yayım İlkelerimiz aşağıda sıralanmıştır;

Gazetetürk Avrupa, farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul eder, benzerliklerimizi ve ortak kültürümüzü korumayı hedefler, buna mukabil her türlü ayrımcılığı ve ötekileştirmeyi ret eder.
Makaleler ve haberler gerek İsveç ve gerek Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı olmamalıdır.
Makaleler ve haberler, hakaret ve/veya aşağılayıcı ifadeler içermemelidir.
Makaleler ve haberler, kurumsal eleştiri içerebilir ancak kişiler hedef alınmamalı, kişisel bir tartışmaya dönüşecek ifadelerden kaçınılmamalıdır.
Makaleler ve haberler, tamamen gerçeğe dayanmalıdır.
Yukarıdaki hususlara ilaveten Gazetetürk Avrupa tarafından belirlenen ve web sitesinde halka açık olarak yayınlanan prensip karalarına uygun olmalıdır.
Gazetetürk Avrupa hiç bir şekilde hiç bir makale veya habere sansür uygulamaz, kısmen veya tamamen değiştirerek yayımlamaz.
Makale ve Haberlerden doğacak hukuki sonuçları haberi ve makaleyi yazan kişi ve temsilcisi olduğu kuruluş peşinen kabul eder.
Gazetetürk Avrupa, her türlü inancı bireysel planda kalması kaydıyla saygı değer bulur, inançların bu platform üzerinden tartışılmasını ayrıştırıcı olacağı için peşinen ret eder.
Gazetetürk Avrupa, sansür uygulamamakla birlikte, herhangi bir haberi veya makaleyi web sitesinde yayımlayabildiği gibi, yayım ilkeleri ve prensip karalarına aykırı bulması durumunda yayımlamayı ret etme hakkına sahiptir.
Gazetetürk Avrupa Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesine saygılı ve Cumhuriyet devrimlerinin ve kazanımlarının korunması ve sürdürülmesi prensibine bağlıdır.
Gönüllü ya da sponsor olmak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden tarafımıza ulaşabilirsiniz.
E-Posta: [email protected]
Telefon Numaraları:
+46 76 4344949 Vedat Erenoglu
+46 70 7289848 Mehmet Öget

Address: Diagnosvägen, 14154 Huddinge
Phone: +46764344949
City: Huddinge
Zip Code: 14154


Similar places near
Nytt i Flempan Nytt i Flempan 3 km Lokaljournalistik från Huddinge av journaliststudenter på Södertörns Högskola. http:...
Kuriosakuriren Kuriosakuriren 3 km Wow! Vilket ställe. Hit ska jag gå varje dag
Wallevision Wallevision 35 km Marknadsföring / Film / Sociala medier
Comment on this business

to add Gazeteturk.EU map to your website;