facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for GB Obesitas Skåne Arabiska العربية

GB Obesitas Skåne Arabiska  العربية

About

Center för privat fetmakirurgi (gastric bypass, sleeve) i Västra Hamnen i Malmö, Sverige. Vi har arabisktalande personal och erbjuder informationsmöten på arabiska!



"Fetmakirurgi -vi vill hjälpa dig!Dr Gislason leder norra Europas största specialiserade team inom överviktskirurgi. Vi har erfarenhet av mer än 18000 fetmaoperationer, inklusive gastric bypass, gastric sleeve och revisionskirurgi. Vi opererar offentliga och privata patienter, svenska och internationella."
Address: Lilla Varvsgatan 11, 21117 Malmö
City: Malmö
Zip Code: 21117


Similar places near
GB Obesitas Skåne GB Obesitas Skåne 0 meter Denna klinik fick jag förtroende för redan vid första kontakten februari 2021. Lätt a...
GB Obesitas Danmark GB Obesitas Danmark 0 meter Alltid jätte trevliga och hjälpsamma! Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag får med ...
Aleris Plus Aleris Plus 5 km Svarar inte i telefon, klickas efter man varit i telefonkö någon minut.
Reviews
Denna klinik fick jag förtroende för redan vid första kontakten februari 2021. Lätt att komma i kontakt med er. Lätt att få svar på mina konstiga frågor. Trevlig bemötande när jag kom till kliniken som först på plats den 6e april 2021. Kände mig ompysslad redan när jag klev in på morgonen tills jag la mig på operationsbordet. Om det är någon eller några som jag ska rekommendera att bli opererad av med stor känsla av trygghet, är det personalen på GB- Obesitas i Malmö. Tack för att jag fick stor hjälp av er till mitt nya hälsosamma jaget. Jag mår så bra och känner stor energi och känslan av befrielse från 34 kg övervikt idag. Med varma julhälsningar från Arzoo
Jag är mycket nöjd, både med mitt beslut och med bemötandet i Malmö. Pga klinikens flytt till nya lokaler bara några veckor innan min operation, var det lite rörigt men personalen gjorde ett kanonjobb för att vi vi var 6 patienter samma dag skulle känna oss trygga. Uppföljningssamtal har fungerat utmärkt. Jag rekommenderar verkligen GB Obesitas.
De lögner i min journal! Under hela vårdförlopp mitt saturation var 94% även när jag har gått hem! De har förnekat att ge mig syrgas för att 94% är helt ok enligt ssk. När jag frågade om journalkopia om mina värden då de har skrivit överallt att mitt saturation var 96-98% utan problem! En annan patient skrek av smärtan under två dygn! De har gjort ingenting bara att de har lämnat henne till annat rum att skrika själv, ensam! Tidigare var hon insatt på Oxynorm 10mg, efter operationen hon har fått bara 5mg! När jag sa till ssk att det är inte ok att någon lider av smärtan när är inlagd på sjukhuset då de har skickat ut mig från avdelningen. Efter jag ringde henne, de har väntat att vi har gått hem då efter de har skickat henne hem direkt, även att hon har lidit av smärtan!! Hoppas att hon ska IVO anmäla dem! Helt sjukt! Jag ska aldrig rekommendera att någon göra operation där!
Otroligt vänliga, förstående och väldigt tydliga. Man får bra information inför operationen, och efteråt god vård. Fint bemött av vården, Första gången någon förstår och inte dömmer en för ens övervikt, utan istället stöttar på ett fantastiskt sätt.
Hej!jag ville bara tacka läkaren o platsen var jätte ren.Dem var jätte snälla
Redan vid mitt första läkarbesök Gb Obesitas Malmö kände jag förtroende och innan/under operationen var jag i trygga händer. Blev fint bemött genom hela personalstyrkan. Lokalerna var rena. Renovering var ännu ej klar så vi var 6 personer som delade en stor sal. Helt ok för mig. Har bara gott att säga. Tacksam.
Ett mycket fint och proffsigt bemötande från första stund. Jag är tacksam över att få ha gjort min operation hos er.
Jag kan varmt rekommendera Gb Obesitas. Från första kontakten till operation har jag känt mig trygg och väl omhändertagen. Det märks att all personal har stor kunskap och alltid fokus på patienten. Efter hemgång har du tillgång till kirurgjour dygnet runt den första tiden. Till det kommer flera års uppföljningar. Med andra ord är detta ett mycket bra koncept där du får verktyg men som du själv måste lära dig använda.
Jag är supernöjd med besök och mottagandet. Fick den hjälp jag var ute efter och blev tagen på allvar med mina problem. Både på kliniken i Malmö och operationsavdelningen i Kristianstad bemötte och tog emot precis så som jag önskat. Känns även tryggt att man får nummer som man kan ringa samt att de ringer första och andra veckan efter operation och hör hur det går och hur man mår. Har absolut inget negativt att skriva. Super super glad och nöjd och kan varmt från hjärtat rekommendera Gb Obesitas Skåne Ab.
Både personalen på kliniken och sjukhuset var toppen, mycket bra service och både läkare och annan personal var alla mycket duktiga och kunniga. De följer upp steg för steg både med samtal och bemötande vilket är jättebra. Operationen lyckades och jag mår jättebra nu efter de. Tusen tack till er alla för allt ni har gjort.
Comment on this business

to add GB Obesitas Skåne Arabiska العربية map to your website;