facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gedins Kiropraktormottagning

Gedins Kiropraktormottagning

About

Gedins Kiropraktormottagning har funnits i Märsta sedan 1984. Kliniken ligger ett stenkast från Märsta Station på Diagonalen 3A.

Story

Gedins Kiropraktormottagning har funnits i Märsta sedan 1984. Kliniken ligger ett stenkast från Märsta Station på Diagonalen 3A, lätt tillgänglig med både tåg, pendeltåg och buss. I närheten finns goda parkeringsmöjligheter för dem som kommer med bil.

På mottagningen jobbar förutom Lennart Gedin också kiropraktorerna Oskar Gedin, Amalia Källberg och Elina Nesser Salmonsson. Mottagningen håller öppet måndag till lördag.



"Märsta Kiropraktik AB ägs och drivs av leg. kiropraktor Emanuel Pierong med ambition att hjälpa människor till ett aktivt och smärtfritt liv.Kliniken använder sig av ett kvalitetssäkringssystem som kontinuerligt uppdateras.Vi kiropraktorer som arbetar har erhållit vår utbildning vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och fått legitimation utfärdad av Socialstyrelsen."
Address: Diagonalen 3A, 195 47 Märsta
Phone: 08-591 208 20
City: Märsta
Zip Code: 195 47



related searches: Kiropraktor Borgholm
Similar places near
Märsta Kiropraktik Märsta Kiropraktik 135 meter Bra behandling men tycker det är fult gjort att ta fullt betalt när behandlingstiden ...
AB Previa AB Previa 5 km Översatt av Google Superb och effektiv service från första kontakt för att boka tid t...
Reviews
Detta var min första gång jag gick till en kiropraktor och hade heller aldrig varit hos naprapat eller något innan heller men måste säga att jag fick en riktigt proffsigt och trevligt bemötande av Emanuel som hjälpte mig med mitt besvär. Direkt redan efter jag lämna salongen började det kännas mycket lättare i ryggen jag kan starkt rekommendera Märsta kiropraktor och Emanuel. Tack!!
Bra behandling men tycker det är fult gjort att ta fullt betalt när behandlingstiden egentligen är 30min och man bara håller på i 15!!!! Fattar inte hur man kan ta 550kr för 15min.
Haltar in med krycka. Efter en halvtimme med Markus går jag ut utan. Kiropraktor var precis vad jag behövde. Proffsigt bemötande och värt varenda öre.
Mycket nöjd med mitt besök.
Jätte nöjd efter behandlingen. ‍
Inga kommentarer
Comment on this business

to add Gedins Kiropraktormottagning map to your website;