facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for GEKO Däckservice AB

About

Är en del av Däckteam AB och kan lösa "allt" som har med däck att göra, från skottkärredäck till entrepenaddäck! Med 40 år i branschen har vi ett stort kunnande och strävar alltid efter nöjda kunder!



"Vi tillhandahåller allt i däck, från skottkärra till entreprenadmaskiner.Vi har 2 st servicebilar som utför jobb ute på fältet.Vi erbjuder dygnet runt jour på däcksidan!Vi servar även bilar via vår AD Bilverkstad."
Address: Hantverkaregatan 18, 44432 Stenungsund
Phone: 030382177
City: Stenungsund
Zip Code: 44432


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Däckteam, Däckia Stenungsund, Sommardäck 2021, Hjulinställning
Similar places near
Svensk Transmission & Motor AB Svensk Transmission & Motor AB 289 meter Ett kanon ställe att lasta på plus trevlig personal och en kanon duktig truckförare...
Bilia Stenungsund Bilia Stenungsund 346 meter Dra mig baklänges-bra service! När min Polestar klappade ihop på grund av mjukvarufel...
Carspect Stenungsund Carspect Stenungsund 1 km Trevlig personal och besiktningrn gick fort. Fint vänterum med kaffemaskin.
Dekra Bilbesiktning Stenungsund Dekra Bilbesiktning Stenungsund 1 km Trevlig personal, noggrann och snabb besiktning. Rekommenderas.
GS Plåt & Lackcenter AB GS Plåt & Lackcenter AB 2 km Ett företag som gör riktigt bra lackjobb och snabba med bra prissättning.
Autoverkstan i Munkeröd AB Autoverkstan i Munkeröd AB 2 km Det är trevliga personal,fint jobbat med min bil,nöjd.
Charles Rekond Charles Rekond 5 km Jag använder miguiars bästa produkter och utför jobb i toppklass! Är du pedant är det...
Reviews
Trevlig personal, bra och snabb service, enkelt att boka tid. De löste mitt problem med att låsbultarna satt fast på en timme. Blev påmind om att efterdra hjulbultarna om 50 mil. Feedback: Det är god kutym att informera om tillkommande kostnader i förväg. Jag har inget emot kostnaden i sig men blev inte informerad om de extrakostnader som skulle tillkomma. Däcken hade ställts in stående i bagageutrymmet på bilen. Det är en god idé att i alla fall se till att de är säkrade eller läggs ner så att de inte far runt när man åker iväg. Hur som helst är jag nöjd med mitt däckbyte och återkommer gärna som kund.
Gjorde ett pitstop efter att ha fått en spik i däcket och rullade därifrån med lagat däck efter 25 minuter. Trevlig mekaniker som lät barnen hjälpa till att göra lite småsaker som balansering och att hissa bilen vilket de uppskattade väldigt mycket!
Bra ställe med uthyrning av bilar. Själv hyrde jag en buss mycket trevligt bemötande
Grymt hjälpsam personal som hjälpte mig direkt via drop in. Skulle verkligen rekommendera.
Mycket snäll, säkert rekommenderar!!!
Högsta betyg för service och kompetens för Patrik på Geko-däck. Idag söndag skulle jag åka iväg till Stockholm. När jag startade bilen varnade TPMS för lågt däcktryck höger fram. Efter påfyllning så hörde jag att däcket läckte. Vem kan laga detta idag söndag? Åkte till Geko-däck och fick tag på Patrik. Han avbröt det han höll på med och lagade däcket medan jag väntade. Både trevlig och professionell service, stort tack!
Har tråkigt nog enbart har dåliga erfarenheter härifrån. Dotterns moppe har vi fått köra till en annan verkstad på grund av felaktigheter i reparationsarbetet. Det hela toppades med en riktigt tråkig attityd då man skyllde allt på kunden...
Perfekt service och snabbt arbete. O bra priser. Lika bra som vanligt.
Helt underbar personal, hjälpsamma och svarar på alla dumma frågor en har.
Vänligt bemötande, samt avhjälpt mitt problem, snabbt och enkelt.
Comment on this business

Directions to GEKO Däckservice AB with public transportation


Hantverkaregatan 90 meters
1
Doteröds industriområde 240 meters
1
933
940
Stenungsund Borealis polyeten 280 meters
332

to add GEKO Däckservice AB map to your website;