facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Geneviken

Address: Geneviksvägen, 466 94 Sollebrunn
City: Sollebrunn
Zip Code: 466 94



related searches: Geneviken sollebrunn age
Reviews
Denna badplats var ett riktigt smultronställe med brygga och välstädad strand. Nu; avstängd parkering, igenvuxen strand och ingen brygga.... Sååå besvikna!
Härlig lättillgänglig badplats precis intill landsvägen. Brygga 15 m rakt ut. Bra för små barn under uppsikt, framförallt vid sidorna. Vid bryggan blir det fort djupt. Med 2 ungdomar är bristen på kiosk snart märkbar. Ca en halvmil till närmaste butik. Lite minus för spår av canadagäss, men inte direkt sanitär olägenhet.
Jättefin badplats men väldigt tråkigt att man valt att för det första ta bort parkeringen som är där samt att man valt att ta bort bryggan.
Den är underbar, finns en stabil brygga och är aldrig direkt folk som håller på när man är där iaf, trevligt folk och fräscht vatten
Saknar dock soptunna, finns ingenstans där man kan kasta saker vilket ofta syns på stranden.
En jättefin badstrand vid en konstgjord sjö. Det känns som en riktig liten sjö och botten är bra och gott om plats på stranden.
Fin badplats, tråkigt att den är stängd med bom. Detta pågrund av vandalisering.
En underbar badplats med sandstrand och gräs. Handikapp anpassad toalett rent och fint .Alla tar med sitt skräp hem efter besöket
Stor sandstrand, badbrygga och bra sandbotten. Utmärkt även för mindre barn.
Fint område att bada på, ha utflykt,vandra mm.
Comment on this business

to add Geneviken map to your website;