facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gerdmans Inredningar AB

Gerdmans Inredningar AB

About

Gerdmans - Bättre Arbetsplatser
Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Med över 11.500 artiklar i vårt produktsortiment finns det mycket att välja bland. Hos oss hittar du till exempel alla möbler du behöver för att inreda ditt kontor.

Story

Gerdmans Inredningar AB är ett handelsföretag som säljer utrustnings- och inredningsprodukter för Kontor, Industri och Lager.
1947 startar Sven Gerdman upp Gerdmans Inredningar AB i Malmö. Företaget börjar med egen produktion och då främst av Gerdmanshyllan som fortfarande idag ingår i vårt sortiment.

Under de senaste 65 åren har Gerdmans Inredningar gått från att vara ett litet privatägt företag till att bli en del av en världsledande internationell tysk koncern inom katalogförsäljning. Gerdmans Inredningar är etablerat i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Idag har Gerdmans Inredningar AB cirka 60 anställda. Företaget ligger längs med E4:an i Markaryd där de 2008 byggt nya lokaler med en lageryta på 11.000 m² och där de lagerhåller cirka 2.500 artiklar. Totalt har företaget ett sortiment som består av över 11.500 produkter inom kontors-, industri- och lagerinredning.
Mer information finns på vår websida www.gerdmans.se.



"Gerdmans har allt för kontor, lager, verkstad, industri samt emballage. Med över 16.000 artiklar i vårt produktsortiment finns det mycket att välja bland. Hos oss hittar du till exempel alla möbler du behöver för ditt kontor. Vi har också lång erfarenhet av hyllor och hyllsystem. Med professionell rådgivning, snabb leverans, garanti på alla artiklar samt monteringshjälp är Gerdmans en heltäckande leverantör för alla företag. Vi på Gerdmans har alltid fri frakt, hos oss finns inga dolda avgifter eller kostnader. Hållbara lösningar och högt ställda krav på design och kvalitet gör att vi alltid ger minst 7 års garanti. Vi har haft förmånen att skapa bättre arbetsplatser i Norden i över 75 år. Välkommen till Gerdmans - Allt för Arbetsplatsen"
Address: Vargvägen 2, 285 91 Markaryd
Phone: 0433 - 74 080
City: Markaryd
Zip Code: 285 91



related searches:
Similar places near
Pärlteamet Pärlteamet 2 km Föetaget Pärlteamet
Hagamagasinet Frisör & Interiör Hagamagasinet Frisör & Interiör 2 km Vi ger dig tips och råd med personlig touch. Låt dig bli inspirerad i en speciell och...
MODE HUS Femton MODE HUS Femton 2 km Stort sortiment av fina kläder och trevlig och hjälpsam personal.
Happy Homes Klintebergs Färg & Golv AB Happy Homes Klintebergs Färg & Golv AB 2 km Kanonbra service, tack för hjälpen
Kings & Queens Kings & Queens 2 km Klädbutik och mode i världsklass för både dam och herr , kille och tjej. Välkända va...
Johanson Design AB Johanson Design AB 3 km Trevligt företag
Elservice Strömsnäsbruk-Markaryd AB Elservice Strömsnäsbruk-Markaryd AB 3 km Mycket bra och trevlig personal i affären.
BLOMSTERGÅRDEN i Markaryd BLOMSTERGÅRDEN i Markaryd 3 km -En trevlig butik med rar personal‼
FloristJuvelen FloristJuvelen 3 km Fick en vacker sommarbukett bunden och klippt så den skulle passa i gravvaserna. Fin ...
MSoutlet MSoutlet 4 km Översatt av Google Bra lag Original Good team
Timsfors Måleri Timsfors Måleri 4 km Översatt av Google Bra man ; Original Good man ;
Ströms Trädgård Ströms Trädgård 10 km Trevligt med mycket blomor
Livkärs Hem & Inredning Livkärs Hem & Inredning 11 km Välkomna till vår mysiga gårdsbutik & nagelsalong.Vi säljer kvalitetsprodukter från A...
Reviews
Jag handlade av Gerdmans för första gången. Bra utbud på deras webbplats, snabba på att svara på mejl och över telefon. Därtill kom leveransen till dörren den dagen de hade lovat.
Otroligt bra service! Trevlig och väldigt tillmötesgående personal både på kundservice- och lagersidan.
Varning!!! Bluffföretag, handla inte av dem!!! Tar dina pengar men levererar inte. Kundtjänst svarar inte i telefon. Jag var tvungen att hota med polisanmälan för att få tillbaka beloppet för de varor de inte levererade i tid
Beställde en mindre vara. Enligt säljaren på Gerdmans så bokar de in dag och tid mellan 12-16 för transport av varan ut till kund. Vi kom överens om att det transportföretag som Gerdmans anlitar skulle komma en tisdag mellan 12-16. I vårt område har transportbolaget utkörning tisdagar & torsdagar Jag ordnar så att jag kan ta emot varan. De har inget utlämningsställe Chauffören som fått mina kontaktuppgifter av Gerdmans ska ringa ca 30 min innan leverans. Ingen ringer ingen kommer. Efter kontakter med Gerdmans där de inte "förstår" vad som hänt så upptäcker jag när jag kontaktar transportfirman att Gerdmans säljare har lämnat fel telefonnummer till dem! Säljaren svarar mig skriftligt att "Dsv hade tydligen fel nummer till dig." Ingen ursäkt för att Gerdmans säljare gjort fel. Jag har inte blivit erbjuden någon ersättning för förlorad arbetsinkomst 4 timmar! Gerdmans produkt blev en förlustaffär och frågan är varför man ska köpa en produkt av dem som blir dubbelt så dyr när man adderar 4 h förlorad arbetsinkomst till priset?
Sämsta företaget ever. Gratis frakt ja men man kan inte lämna detta hos ett ombud jo man måste få en hämtning och då får man ta ledig från jobbet för att lämna ut paketet. Det finns faktiskt ombud istället. Faktura netto 20 dagar när dom skickar ut en faktura 4 dagar innan jul och det är massa klämdagar och nyår.Mycket Intelligent av er. Personalen är otrevliga.Hör aldrig av sig när dom har sagt att de ska göra det. 3 veckors återbetalning. Jag råder alla att handla någon annan stans
Som många andra skriver så håller de inte leveranstiden för fem öre. Undvik i största möjliga mån. Dock hyfsad kundtjänst.
Fick endast en del av en delleverans, den andra försenade delen dök aldrig upp. Däremot kom fakturan på den ej levererade varan fram utan problem. Kundtjänst svarar inte. Undvik att handla här.
Försändelsen kom tidigare än avtalat vilket ställde till problem. Ett skrivbord var ej komplett och det förväntades vi själva laga med hjälp av nya delar elektriska delar till ett höj och sänkbart skrivbord. Annat var fel färg eller skadat.
Leveranstid stämmer inte med hemsidan. Beställde utemöbler i början på juni med 5 dagars leveranstid som fortfarande inte kommit. Dålig kommunikation. Handla inte här.
Usel kvalitet och dålig service. Bottenbetyg. Köp nån annanstans.
Comment on this business

to add Gerdmans Inredningar AB map to your website;