facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Geria AB

"Geria Vårdcentral är en privat vårdcentral belägen centralt i Söderköping. Vi öppnade den 3 september 2012 i helt nyrenoverade lokaler. Vi var en av två vårdcentraler på orten men det enda privata alternativet. Sedan april 2016 är vi den enda vårdcentralen på orten då man från regionens sida valde att lägga ner sin vårdcentral. Detta har gjort att vi gått från att vara en liten vårdcentral till en av de större i regionen. I vårt upptagningsområde ingår delar av centrala Söderköping, Mogata, Stegeborg, St:Anna, Västra Husby, Östra Ryd och Stövelstorp.Vi har även patienter som bor i andra områden som valt att lista sig hos oss. Vårt motto är att erbjuda en högkvalitativ vård baserat på goda medicinska bedömningar."
Address: Ågatan 53, 614 34 Söderköping
Phone: 010-105 92 25
City: Söderköping
Zip Code: 614 34


Similar places near
Rejmes Söderköping Rejmes Söderköping 439 meter Alltid bra bemötande och service här. Kan inte vara mer nöjd.
Textil Design, konsthantverk Textil Design, konsthantverk 488 meter Den lilla butiken med lite av varje...jag säljer smycken, väskor, lite kläder, hattar...
Forsemanskagården Forsemanskagården 490 meter
Vinlistan Vinlistan 508 meter SÖDERKÖPING
Studio Pausa Studio Pausa 625 meter Återhämtningsstället med stort Å! Studio Pausa erbjuder inte bara klasser/kurser i yo...
HTT AB HTT AB 646 meter Försäljning och reparation av trädgårdsmaskiner. Utför allt inom bygg. Fuktsanering...
Stjärnkliniken Stjärnkliniken 663 meter Jag började gå hos stjärnkliniken för ett par år sen när jag hade ryggskott,efter att...
Klosterkvarn Klosterkvarn 677 meter Fin miljö och fantastisk service
Eko-Media Eko-Media 723 meter
Medisox Fabriksbutik Medisox Fabriksbutik 725 meter Lite svårt att hitta dem inne på området, ha bättre skyltning skulle underlätta , lä...
Rehabpartner Rehabpartner 1 km Fina foton bra information
Tellogruppen Tellogruppen 1 km Fantastik lokal mycket alkhol väldigt fin pool även, en annan bra sak är att bäckis b...
Stateview AB Stateview AB 1 km Stateview AB är ett nischföretag inom fjärrvärmebranchen med inriktning mot larm och ...
Söderköpings Waldorfskola Söderköpings Waldorfskola 1 km 10/10 ge mig A? nu ;
S:T Anna S:T Anna 1 km
Reviews
Man ska vara glad om man får en läkartid! Sökt för en åkomma flera gånger och blivit hänvisad till annan vårdgivare som varken svarar i telefon eller e-post. Nu efter 1 år så sökte jag akut på sjukhuset för åkomman och då blev jag röntgad och undersökt, fick remiss och recept utskriven av akutläkaren, allt på ett och samma besök efter att jag förklara att det går inte få vård via vårdcentralen om man inte sjukskriver sig i 7 dagar vilket inte va aktuellt i mitt fall. Har självklart bytt vårdcentral 3 mil hemifrån med förhoppning på bättre vård.
Varning! Har tyvärr träffat tre olika läkare för samma symptom inom loppet om en månad samt har fått olika behandlings läkemedel varje gång. Skulle verkligen vara på min vakt med denna vårdcentral för att behandlingen man för här kan tyvärr leda till patient skada. Var försiktiga !
Underbar och hjälpsam personal, alltid vänliga och har trevligt bemötande. Bästa vårdcentralen jag har haft, och jag har haft många. Harry Forså.
Underbara sköterskor men alltid lika tråkiga läkare som inte låter än berätta hur man mår innan man får domen. Ber om hjälp för egen del efter lång tids stress pga grabbens operationer och då sk ajag söka vård avbarn??!! Vad har det med mitt psykiska mående.
Fantastisk läkare Ulf Sahlin lugn och förklarande. Den bästa läkare jag träffat.
Sjuksköterskan sa att det inte var ngn kiosk när jag ville ha en lägesbedömning. Trots att jag tagit fulldos av paracetamol och NSAID efterfrågades inte om jag behövde smärtstillande en annan gång och då fick jag inte heller ngn läkartid Tummen ned för vårdcentralen och alla sjuksköterskor där.
Helt ok utifrån givna förutsättningar
Svårt om inte omöjligt att få en läkartid. De skickar en hellre till akuten. Riktigt fina lokaler dock vilket ger dom 1 stjärna.
Dåligt bemötande och man blir nonchaleras. Pratat med en sköterska vid tre tillfällen och samma bemötande varje ggn från hen. Oacceptabelt att man bemöts så.
Mässhallarna Norrköping verkar vara ett bättre alternativ om man vill slippa stå utomhus i kö för att bevaka sin plats 30 minuter, trots att man bokat tid.
Comment on this business

to add Geria AB map to your website;