facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gerlesborg School of fine Art

Address: Saltebrovägen Gerlesborg , Hamburgsund 457 48, O, SE
City: Hamburgsund
Zip Code: 457 48


Opening Hours

Monday: 09:00-18:00
Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-18:00
Saturday: 09:00-18:00


related searches: Gerlesborg school of fine art hamburgsund reviews
Reviews
STRANDHUGG _Maten var vacker och smakade mycket gott. Miljön var trivsam och det fanns möjlighet att lägga till med båt.
Gerlesborgs skolan. Mycket mycket vacker anläggning vid nära vatten vid sagolika västkusten. Man känner omsorg och ljus tradition i anläggningen. Kcalitet i undervusnibgen Underbart genomtänkt ljus arkitektur, t ex entrén med sin uteveranda, matssalen med mycket god mat. . / Nackdel om man kommer till kursen ensam och kanske känner sigvrädd att inte kybba knytavkontakter, om de övriga deltagarna består av klungor med vänner som känner varandra innan, så ökar utanförkänslan.y efter att ha gått målarkurser tillsammans och som umgås med nästan bara sin gamla kompisgrupp .Det vore fint om det fanns någon som tog en "outsider" under sina vingars beskydd " till en början , lite då och då...kanske vid någon matrast bänkar sig bredvid lunch kanske en lärare; eller annan, som satte sig vid lunchen som lite tar hand om nyanlända ensamma, är lite vaken för om det finns någon lite ensam figur att fånga upp då och då. känner varandra innan anländer i små grupper borde liksom tas om hand damer redan är ett gäng som känner varandra innan genom måkarkurser . Mycket vackert och atmosfärfyllt ställe.
Helt fantastisk vilken vacker plats, Gerlesborg skolan , vilken vecka jag har fått.
Jag går på konstskola här ju.
Översatt av Google Vi är här på en akvarellkurs. Och det är en underbar plats att vara på. Vid vattnet. Härlig . Och maten är enastående. Restaurangen är stor. Original We are here on a watercolour course. And it is a wonderful place to be in. By the water. Lovely . And the food is outstanding. The restaurant is great.
Översatt av Google Jag var ute på en cykeltur och det här var platsen jag behövde precis när jag kom dit. En utsökt måltid i trevlig miljö. Service som var trevlig och positiv. Det är jättebra att sådana platser kan drivas i mindre utrymmen. Jag lämnade platsen väl och mätt och redo för resten av min cykeltur hem till Rygge i Østfold. Cykelturism kan säkert rekommenderas i den svenska skärgården. Du upplever landskapet och naturen i lagom takt. Träning för kroppen och njutning för hjärnan. Original Jeg var ute på sykkeltur, og dette var stedet jeg trengte akkurat da jeg kom dit. Et delikat måltid i fine omgivelser. Betjening som var behagelig og positive. Flott at det kan drives slike steder på mindre plasser. Jeg forlot stedet god og mett, og klar til min resterende sykkeltur hjem til Rygge i Østfold. Sykkelturisme kan trygt anbefales i den svenske skjægården. Du opplever landskapet og naturen i et passende tempo. Trening for kroppen og nytelse for skjelen.
Comment on this business

to add Gerlesborg School of fine Art map to your website;