facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Getingen

Address: Åtvidaberg
City: Åtvidaberg



related searches: Getinge Rastatt, Getinge Deutschland GmbH, Getinge Hechingen, Getinge LinkedIn, Getinge kununu, Getinge products, What does Getinge do, Getinge locations
Similar places near
Burgerstore Burgerstore 588 meter Nischad webbhandel: Grill, kök, smaker, fokus på burgare, pizza & BBQ. Produktkunskap...
Kost och restaurang Åtvidaberg kommun Kost och restaurang Åtvidaberg kommun 777 meter Ett kommunalt storkök i Åtvidaberg som lagar mat till alla skolor, viss del äldreboen...
Reviews
Vissa av personalen är riktigt otrevlig, så handlar hellre på Willys istället. Utbudet i butiken är ju ok men känns inte värt det med tanke på bemötandet man kan få om fel person sitter i kassan eller om man behöver hjälp att hitta något i butiken. Tidigare bett om hjälp att hitta saker och då fått fräst åt mig att "jag jobbar inte här" trots uniform på personen, och sedan sitter samma person i kassan när man väl kommer fram dit, känns inte ok, och posten är samma visa där, hoppas du får kompetent personal och inte någon som hellre skulle sitta och bläddra på instagrammet eller något istället för att göra sitt jobb.
Fin och stadig Ica butik bästa affären i Åtvidaberg
Inga lägre priser vad jag kunde hitta
hämta ditt paket här och som matvarubutik är det helt ok
Fantastisk butik med jättebra utbud och inte minst den bästa personalen! Här kan du garanterat trevligt och glatt bemötande med en suverän service från alla glada i personalen!
Det är alltid kul att handla på ICA Getingen . Bra med anpassad kundvagn. Jag får alltid hjälp av personalen när jag behöver
Varje gång jag handlar med självscanning ska det vara av stämmning. Har hänt varje gång jag varit där de sista 4 månaderna. Käns som att de ska trackasera mig. Tur att det finns en annan butik att gå till hädanefter.
En positiv överraskning! Åtvidaberg är ingen stor ort men den här Ica affären har det mesta. Det börjar bli tradition att proviantera här på vår väg ut mot ostkusten. Hittills har jag inte saknat något. Med scanner kan man packa kylvaror direkt i kylväskor så det hålls kallt tills man är framme.
Gällande deras paket och postombud: de har missat avisering flera gånger och en otrevlig personal som låtsas som att hon inte förstår vad jag säger. Eller så frågar hon om paketet är skickat med Schenker eller PostNord och när man säger att man inte vet då hämtar hon inte paketet trots man har avi nummer.
Var just där och handlade för ca 400 kronor. Det var två kassor öppna och jag var den enda som hade lagt upp mina varor. Under hela tiden som kassörskan slog in mina varor i kassa ett snattrade hon oavbrutet med kassörskan i kassa två. Mitt "tack så mycket" gick obesvarat förbi. I stället fortsatte kassörskorna att snattra med varandra medan jag packade mina varor och gick därifrån. Ingen trevlig upplevelse.
Comment on this business

to add Getingen map to your website;