facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for GHL Bilservice AB

About

Läs mer om oss!

Story

Vi är en auktoriserad SAAB och OPEL verkstad samt skadeverkstad.
Vi utför även service och reperation av andra bilmärken.

Address: Industrigatan 1B, 59753 Åtvidaberg
Phone: 0120-14550
City: Åtvidaberg
Zip Code: 59753



related searches: Ghl login
Similar places near
Falerum Motorservice Falerum Motorservice 15 km Kanon personal, bra priser och har det mesta
Reviews
Säljaren Erik, vilken kille! Gjorde en långväga inbytesaffär med honom, och min nya bil visade sig ha lite bekymmer vilket löstes på ett otroligt smidigt sätt! Fler bilsäljare som Erik!
Var inte helt nöjd med verkstaden första gången jag lämnade in bil här jobbet var bra men strul med kommunikationen. Jag gav dem en chans till och fick ett bättre intryck. Personalen är trevlig och jobbet verkar bra gjort. Mycket billigare på arbetet än Ford i Linköping. Har inte köpt någon bil här så jag kan inte uttala mig om bilförsäljningen.
Köpte en Ranger. Vilket jag har fått åka tillbaka med 4 gånger. Väldigt opålitlig personal. Skulle städat ur och fixat allt vid försäljning.. första jag fick göra var att städa ur bilen 1 timme och tvätta och vaxa I två timmar. Stagen till extraljus var trasiga och dreneringen på jalusiet gick rakt in I flaket. Antannen var avbruten vilket dom inte ville fixa till en början. Ett av extra ljusen fram var trasigt vilket dom bytte ut mot billigaste begagnat. Kopplingen skulle fixas till forsäljningen. Vilket dom inte gjort, 2 gånger har jag fått åka tillbaka med det problemet. Fel på grafiken på display som ska tydligen vara så?!?!?! Efter jag köpt bilen så var kompressorn till ac'n trasig på bilen. Vilket det pris vi skakade hand på ville han höja om dom skulle fixa problemet.. Uppdatering, efter ett par dagar krasha kopplingen. Tog dom nastan 3 manader att fixa.. Allt vart fixat till slut efter mycket tid... Varav under dom 3 manaderna fick jag lanebil i bara 10 dagar.. Vilket var den samsta bilen dom har. Rostig, jatte smutsig m.m.
Fick mycket bra hjälp med bilen som inte starta. Kan rekommenderas.
Perfekt service och trevligt bemötande
Löser allt till ett bra pris!
Bra och personlig service.
Bra service och duktigt folk
Löser allt. Rimliga priser.
Comment on this business

to add GHL Bilservice AB map to your website;