facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ghostcreek Flyfishing

Ghostcreek Flyfishing

About

Drömresor till Jämtland

Story

Vill du uppleva nära fjällfiske som det borde vara? I relativt orörda vatten som besparats från mänskliga påfrestningar, ett område där vi människor inte förstört den biologiska mångfalden. Vill du fiska efter öring och röding med en snittstorlek på 45 centimeter?
Är torrflugfiske och nymffiske efter ytaktiv i stilla eller strömmande vatten med bra artrikedom av insekter något som lockar dig?

Följ då med oss till underbara Jämtland, där en framsynt familj ömt har vårdat detta område i årtionden och nu upplåter några få veckor om året med beståndsanpassat fiske i jungfruliga vatten.
Vi erbjuder sju dagar under årets bästa flugfiskeperiod med omgivningar.strömmar och sjöar som du kommer att bära med dig varmt i ditt hjärta resten av livet.
Sju dagars upplevelser för själ, gom och hjärta.
Vi har nu fått äran att fiska vid detta vatten åtskilliga veckor och förvånas fortfarande av dess fantastiska population av ytaktiv öring och röding samt omgivningarnas skönhet. Jungfruresan hit var vi lovade en snittvikt på fiske på ca 7-8 hekto och detta lät som ljuv musik i våra öron, döm då om vår förvåning då det visade sig att snittvikten säkerligen låg över kilot!!! Vi var ett härligt sällskap denna tur och vi val alla eniga, vi måste tillbaka hit och så har det blivit. Vi tror oss veta att detta vatten har potential att bli ett av Nordens riktiga klassiker, att snittvikten sakta ökar och att det blir mer regel än undantag att det luftas minst en handfull fiskar över 2 kilo varje vecka gör inte saken sämre, att det är ca 90% av fiskarna som är fångat torrfluga gör det hela mer eller mindre fullbordat.

Starta dagen med en närande frukost, packa ditt lunchpaket, häng på dig ryggsäcken och du är redo att ge dig iväg ut i den storslagna jämtländska naturen för att möte dessa vattens prickiga skönheter. Efter en dag med fiske, skratt och många underbar intryck kan det vara att komma tillbaka den nyrenoverade Jaktvillan där det serveras en härlig middag, kanske en älgstek från traktens jägare?

Är fiskesuget inte stillat för dagen så kan man ge sig ut i den ljusa sommarnatten och prova lyckan och kanske stöter ni på några av områdets sällsynta djur, som till exempel uttern och fjällugglan som fortfarande finns här.

Här finns även om det kan låta klyschigt , någonting för alla. Snabbt, storstenigt vatten långa lugna strykor över vegetationsrika bottnar, små biflöden med kristallklara vatten, inlopp och utloppsströmar som lockar storfisken under dygnets mörkaste timmar. Fiska från land, båt eller flytring, njut av stillheten vid fjällets fot och upphetsningen när fisken hugger.

Kom med oss till Jämtland, när det är som allra bäst och upplev fisket så som det var för 100 år sedan.

Detta ingår.

Möjlighet till transport till närmsta tågstation.
Kaffe, tilltugg och avec ankomstkvällen
Frukost, lunchpaket och middagar alla heldagar.
Frukost avresedagen.
Privat fiske för gruppen i mer en 1mil strömmande vatten av varierande natur samt sjöfiske 200ha.
Båtar och Fishcat flytringar till utlåning.
Boende i tvåbäddsrum i den nyrenoverade jaktvillan
Lättare guidning/vägledning ingår också.

Address: Gisslabacken 18, 44640 Skepplanda
Phone: 0046(0)763470901
City: Skepplanda
Zip Code: 44640



related searches: Deep Creek fly fishing, Fly fishing map, DIY Fly fishing
Similar places near
Gullbergs Rosor Gullbergs Rosor 2 km Visningsträdgård
Stall Alfhem Stall Alfhem 3 km Utmärkt, trivsamt och väldisponerat
Comment on this business

to add Ghostcreek Flyfishing map to your website;