facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gignos AB

Gignos AB

About

Du behöver inte leta efter en stark IT-partner, här är vi!
Sedan 20 år tillbaka en komplett ITleverantör med genuin servicekänsla och teknisk kompetens.

Story

Gignos AB bildades 1997 och har idag 8 anställda med en omsättning på ca 15 miljoner kr/år.

Vi är sedan flera år AAA-ratade och kan uppvisa en stabil ekonomisk plattform, en viktig förutsättning hos en leverantör av affärskritiska lösningar

Ambitionen var från början att så kostnadseffektivt som möjligt drifta IT-miljöer åt små och medelstora företag. Vi jobbar med samma mål idag, men har utvecklat och utökat innehållet i vårt utbud för att bättre möta kundernas behov.

Gignos har ett nära samarbete med flera av marknadens ledande leverantörer av IT-produkter. Vi är certifierade partners med Hewlett Packard och Fujitsu som PC och Serverleverantörer, Cisco , HP och Netgear vad gäller kommunikations / nätverksutrustning. Vi är även VM-Ware Certified Partner liksom Microsoft Partner.
Gignos har sedan många år ett nära samarbete med De Lage Landen avseende finansiering.

Detta borgar för kunskap och kraft att hantera inköp och implementation av allt mellan arbetsstationer till hela infrastrukturer. Vi levererar idag server och lagringslösningar till ett flertal stora kunder inom såväl privat som offentlig sektor.

Med egna tjänster för distansbackup, mail och automatiserade installationer kan vi dessutom hjälpa kunder som har en IT-avdelning, men saknar resurser för specifika lösningar.

En viktig hörnsten i varje företags IT-miljö är dokumentationen. Vi hjälper till med att bygga en relevant dokumentation, en dokumentation som även kunden kan dra nytta av.



"Vi är en heltäckande tjänsteleverantör, och arbetar med ett flertal partners, vilket gör att våra kunder kan vända sig till oss med alla frågor gällande IT-miljön, stora som små."
Address: Sollentunavägen 118, 191 45 Sollentuna
Phone: 4686265880
City: Sollentuna
Zip Code: 191 45


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Gignos ab age
Similar places near
Techbase Sweden Techbase Sweden 1 km Techbase is a Cloud Focused Consulting Services.
Blueflow Energy Management AB Blueflow Energy Management AB 5 km Blueflow Energy Managementl - When Energy Efficiency Matters!
Comment on this business

to add Gignos AB map to your website;