facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gina Tricot

"Gina Tricot är en svensk modekedja som startade år 1997. Idag bär kvinnor i över 30 länder vårt feminina mode. Gina Tricot samarbetar med olika organisationer för att skapa en bättre och mer rättvis värld. Sedan 2011 stöttas till exempel 150 förskolor i Bangladesh där 22 000 barn får tillgång till utbildning. Utöver det har stora summor pengar skänkts till UNICEF och bara under år 2015 samlades 2.7 miljoner SEK in genom olika kampanjer i butikerna. Gina Tricot lägger även stor vikt vid att utveckla ett mer hållbart mode, du kan hitta både kläder och accessoarer i hållbara material. Besök din Gina Tricot butik idag."
Address: Götgatan 30 , Stockholm 118 46, AB, SE
Phone: +46 8 642 02 59
City: Stockholm
Zip Code: 118 46


Opening Hours

Monday: 11:00-20:00
Tuesday: 11:00-20:00
Wednesday: 11:00-20:00
Thursday: 11:00-20:00
Friday: 11:00-20:00
Saturday: 11:00-18:00
Sunday: 12:00-17:00


related searches: Gina tricot stockholm reviews, Gina Tricot america, Gina Tricot sale, Gina Tricot väskor, Gina Tricot nyheter, Gina Tricot sweater, Gina Tricot kjolar, Gina Tricot jacket
Similar places near
Weekday Weekday 19 meter
Monki Monki 23 meter
Bik Bok Bik Bok 26 meter
Tshirt Store Tshirt Store 28 meter Coolaste tishorna!
Filippa K Butik Filippa K Butik 29 meter
Hope Shop Hope Shop 60 meter
Poplin Poplin 106 meter Väldigt fint bemötandet och servicen är utmärkt.
Vila Vila 108 meter
Fröken Söt Fröken Söt 128 meter Supercool marknadsanpassning. Stans snyggaste munskydd. Väldigt gullig personal.
The Shirt Factory The Shirt Factory 128 meter
Twist & tango Twist & tango 128 meter
Gudrun Sjödén Götgatan Gudrun Sjödén Götgatan 170 meter Var i butiken idag. Så trevlig personal. Fick bästa hjälpen. Service när den är som b...
K & Us Stockholm K & Us Stockholm 248 meter
Shampoodle Shampoodle 361 meter
Bric-A-Brac Stockholm Bric-A-Brac Stockholm 443 meter Butiken har väldigt fina kläder och även i större storlekar. Tyvärr verkar personalen...
Retro.etc Retro.etc 465 meter Härlig affär med härliga sak. Och så klart den trevliga damen i butiken. Rekommendera...
CaZami CaZami 470 meter
Blåkulla Blåkulla 582 meter
Reviews
Trevligt personal, bra urval av kläder, fin och fresh butik , Lätt att hitta kläderna , två våningar.
Lite rörigt upplagd, men trevlig personal som fick stå och flämta tillsammans med oss kunder på en av årets varmaste dagar, utan AC?!? Inte rätt mot personalen, och direkt dumt även i övrigt. Vill ni ha kunders svett på era kläder?
Jag besökte igår butiken som egentligen är min favorit när det kommer till gina tricots butiker i Stockholm. Jag skulle testa ett par vita jeans och när jag tog av mig dem så upptäckte jag torkat blod på insidan av benet samt vid knapp-partiet där fram. Jag tyckte detta var väldigt osmakligt och gick till kassan för att berätta om det. Personen i kassan verkade äcklad förståeligt men fick ingen ytterligare reaktion som t ex ett förlåt för att kläder som har blodfläckar på sig, ligger ute i butiken till salu och jag kände mig minst sagt äcklad när jag gick därifrån efter att ha testat ett par blodiga byxor.
Det må vara Corona som gör att butiken är stängd på Götgatan, men tycker i alla fall att dem borde sätta det på hemsidan så man vet om dem har öppet eller inte. Gick dit helt i onödan, men i panik för att jag behöver akut nya byxor till jobbet.
Trevlig personal, lugnt och ljust.
Fin och luftig butik! De kör samma koncept som HM, börjar sälja inredning, blommor, öppnat ett café med nyttigheter och bäst av allt en liten avdelning för de mindre. De har också insett att barnkläder säljer! Kläderna är inte riktigt för min passform.
Wow! Största och bästa Gina Tricot jag varit på. Väldigt stort - två våningar , modernt och fint inrett. Stort utbud av kläder, både nya och gamla kollektioner, sportkläder, blommor säljer dom, klockor - allt möjligt. Till och med ett fik finns!
I Corona tider är det inte så trevligt att vänta i kö till provrummet då bara 2 provrum som "funkar". Men annars är det fint och vackert inredning i butiken.
Fresh ljus fin local. Lätt att hitta kläderna fräscha vackra tjejer som jobbar i butiken en vänlig stämning och jag kommer gärna tillbaka och fick ett jättebra första intryck
Bra ställe med mycket urval. Hemsidan stämmer inte överens med lagerstatus... Heminredning finns här. Supertrevlig personal med bra service.
Comment on this business

to add Gina Tricot map to your website;