facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gittes Tygkälla

Gittes Tygkälla

About

Stort utbud av tyger och tillbehör till de flesta tygprojekten, butiksytan är 700m2 med massor med olika tygsorter. Välkomna!



"Butiken har Nordens största utbud av tyger och sömnadstillbehör. 700m² tygbutikyta fullsmockat med varor med mycket kunnig och kompetent personal. Vi erbjuder även extra service med anledning av Covid-19 såsom Drive-thue och Personal Shopper-tid gratis.,detta bokas på telefon 044-225012."
Address: Gälltoftavägen 1, 291 76 Rinkaby
Phone: 044225012
City: Rinkaby
Zip Code: 291 76



related searches:
Similar places near
Gittes Tygkälla Gittes Tygkälla 24 meter Här är tyg av alla sorter, mönster och färger så långt ögat kan nå. Här är inte bara ...
Reviews
Mycket trevlig kille som hjälpte mig, visste exakt vad jag behövde
Mycket tillmötesgående och hjälpsam men även förklarande!
Personal som inte är speciellt ”serviceminded” tyvärr. Ovilliga att beställa hem det som inte finns på hyllan.
Absolut galet många tyger! Finns garanterar det du letar! Trevlig personal och bra priser!
Fantastiskt fick hjälp meddetsamma. Toppen
Ett paradis för tygälskare! Ordning o reda. Välsorterad o lätt att finna. Olika rum ger ordning o lugn. Humana bra priser! O jättetrevlig hjälpsam personal.
Här är tyg av alla sorter, mönster och färger så långt ögat kan nå. Här är inte bara tyg, tillbehör, de säljer symaskiner också. Om du ej varit hos Gittes så kommer detta att vara en upplevelse att minnas.
En av få tygaffärer som finns kvar. Enormt utbud av tyger och tillbehör. Nu även återförsäljare för symasiner, vilket var nytt för mig. Vill man uppleva skyltdockor från "forntiden" så finns det fortfarande att beskåda här. Lokalen, en gammal ladugård/länga ligger i obygden, men så värt att ta sig dit. Lämna man eller andra ointresserade hemma. Ta tid på dig. Ät en lunch på resaurangen i grannhuset.
Mycket välsorterad Tygaffär. Man häpnar över hur välsorterad med stretchtyger, avdelning med tyg till festkläder, barn o bäbiskläder, möbeltyger o inredning, gardintyg, säsongstyger men också udda tyger som t.ex chiffong, fuskpäls, latex. Symaskinskurser o mönster. Nummerlapp för rättvis kundordning. Ofta säsongsrea. Kunnig personal.
Här kan man handla tygerna till bra priser och andra tillbehör som man behöver när man syr kläder eller gardiner och symaskiner i olika storlekar finns att köpa
Comment on this business

to add Gittes Tygkälla map to your website;