facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glada Geten Gårdsmejeri

Glada Geten Gårdsmejeri

About

Getostmejeri fem minuter från Hovdala Slott. Getter, hembakat och lättare maträtter. Egentillverkade marmelader och annat gott.



"GetmejeriI år är vi tyvärr tvungna att pausa getosten. Vi fortsätter med vår prisbelönta ostkaka och cafe. Besökshage med getter finns."
Address: lilla oberöd 2889, 28291 Tyringe
Phone: 045156627
City: Tyringe
Zip Code: 28291


Similar places near
Ica Nära Matlusten Tyringe Ica Nära Matlusten Tyringe 7 km Bra affär att handla varor. Trevlig personal. Tycker om att gå dit ibland.
Reviews
Mysigt o här kan man handla i självbetjäning
Jobbade där för ett sommarjobb, skulle ej rekomendera, men om man ser det som ett inte jobb är det ett trevligt fik med självbetjäning öppet 24/7. Man kan samt klappa killingarna som dem har i en hage nära.
Fantastiskt lunchstopp när man är ute runt Hovdala, både charktallriken och eldosten helt fantastiska. Trevlig innehavare och god ostkaka köpte vi med oss hem.
Super goda hemmabakade mjuka kakor. Kaffe, te och kalla drycker, baguetter med gårdens getost i, getostar av olika smaker, sylt i massa smaker, självbetjäning med swish eller kontant betalning, mysigt att sitta på verandan och blicka över kohagar och höra fågelkvitter. Vandringsleden Jakten på Gullspiran och Skåneleden går precis där. Handikappvänligt och trevliga ägare! Snart kommer getterna ut och då kan man klappa killing och se de vuxna getterna beta på stora marker.
Supergod Eldost med kimchii. Och söta killingar
Synd att getterna inte är kvar o ostproduktionen inte är igång. Trevlig självbetjäning o loppis!
Helt fantastiska produkter av hög kvalitet! Ostarna är så välsmakande och marmeladerna helt gudomliga. Frukosten idag med varma scones, päron och valnötsmarmeladen tillsammans med en klick mascarpone blev himmelsk. Kan starkt rekommendera Glada Getens produkter som är något utöver det vanliga! Kommer snart igen och fyller på förrådet.
Utmärkt utflyktsmål. Bra ställe för lättlunch och fika. Säljer även retroprylar och liknande till humana priser.
Riktigt goda produkter och väligt trevlig personal i mysig miljö. Alltid värt ett besök för att förgylla vardag eller fest!
Endast öppet för självbetjäning. Köpte en ostkaka och lade pengar i en hink. Inga getter. Varken glada eller sura.
Comment on this business

to add Glada Geten Gårdsmejeri map to your website;