facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glada Luckan

Glada Luckan

About

Glada Luckan är en matvagn som rullar runt i Trosa området. Smakrikt med mycket vegetariskt och grillat - så gott!



"Tullhuset trosa restaurang erbjuder två olika menyer, à la carte och libanesiskt, samt ett konditori och live musik vid speciella tillfällen se annonser."
Address: Apelvägen 10, 619 34 Trosa (commune)
City: Trosa
Zip Code: 619 34



related searches: Glada luckan trosa age
Reviews
Betalade 169 kr för fish and chips som såg mer ut som kyckling från KFC med någon konstig kryddblandning som absolut inte går ihop med fisk. Med tanke på läget så är förväntningarna på kvalitetsfisk hög men det fick man inte här. Vi väntade ca 15 min vid bordet för att få lägga beställningen och maten kom ut efter ca 3 minuter. Det får en att undra hur maten tillagats när det går så snabbt. Det enda positiva var att en av de äldre servitörerna var väldigt trevlig!
Verkligen inte bra. Åt fish and chips och måste tyvärr säga att det är den sämsta jag ätit nån gång. Överfritterad med en väldigt märklig kryddning på skalet som verkligen inte passar rätten. Man kände knappt smaken av den ofärdiga fisken. I övrigt väldigt rörigt på restaurangen när vi va där. Maträtterna upplevdes som uppvärmt helfabrikat. Passar inte in i trosas fina hamn kvarter kan ja tycka.
Usel mat, knappt tillagad, rå i mitten. De "färska" räkorna gick inte att äta, hade förmodligen legat i frysen sedan förra sommaren. Personalen blev irriterade och oförskämda när vi sade ifrån. Det bästa de som driver det här stället kunde göra vore att stänga omedelbart och hålla sig så långt borta från ett kök som möjligt.Mat: 1/5
Närmast en karikatyr på turistfälla. Rörigt, inte särskilt trevligt. Ingen cola, inget kolsyrat vatten, ingen light-läsk… Burgaren var helt okej, men det går att hitta bättre för samma peng ett stenkast bort.Mat: 2/5
Lång väntan trots få besökare. Pizzan gjord på uppvärmt bröd, småtrist meny, lätt- eller alkoholfri öl fanns inte. Lite trist attityd hos personalen. Vissna växter på borden.Mat: 3/5
Jag tog pasta med scampi, det var gott mkt skaldjur o mat.. fin läge o trevlig personal.Mat: 4/5
Fick vänta länge på maten servicen var dålig. Toaletterna under all kritikMat: 3/5
God mat, dyrt men ok pris för området. Har platser precis vid vattnet.
Allt var dåligt tyvärr förutom läget. Höga priser sett till den låga kvalitén. Beställde "Rörande" och det var två tråkiga små bröd med en klick räkor för 189 kr. Våffla med Nutella var chokladsås istället. Varm dryck, ingen is i värmen. Maten kom alla 3 vid olika tillfällen. Första en kvart före den sista. Såklart barnrätten sist som grädde på moset. Förvirrad personal som inte hitta borden. Massor av kråkor som var som gamar på lämnade tallrikar.
Satt på uteserveringen. Fåglarna var tokiga, satte sig på barnvagnar och tog mat från tallrikarna. Pizzan kom 15 min innan hamburgaren och salladen. Dyrt för kvaliteten på maten. Hamburgaren var rare fast jag inte bett om något speciellt. Spendera era pengar någon annanstans.
Comment on this business

to add Glada Luckan map to your website;