facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gladan

Address: Guldskärsgränd 1A, 742 31 Östhammar
Phone: (0173) 218 00
City: Östhammar
Zip Code: 742 31



related searches: Gladan definition, Gladan meaning, Gladan glasgow asylum, Gladan glasgow asylum destitution
Similar places near
Restaurang Gladan Restaurang Gladan 0 meter Padiaki grekiska lammracks och black&white samt potatisgratängen var fantastiskt ...
Reviews
Padiaki grekiska lammracks och black&white samt potatisgratängen var fantastiskt goda! Friterad camembert med vaniljglass och hjortronsylt var också riktigt goda. Trevlig personal och mysig lokal.
Vi hade en trevlig kväll och maten var underbart god. Old style och klassiska rätter samt grekiska rätter. Vi gick därifrån mätta och belåtna!
Goda pizzor men det som utmärker restaurangen är de grekiska rätterna från a la cart-menyn som är helt fantastiska! Man får vänta lite på maten men det är verkligen värt det! Ägaren är mycket trevlig och serviveinriktad.
Vilken god mat!!! Kommer definitivt att åka hit och äta igen!!!
Väldigt dålig mat, smakade gammalt, riktigt otrevlig personal lät oss i vårt sällskap att sitta inne, fast vi ville sitta ute, dålig service, sämst
Jättegod mat och riktigt bra service av personalen. Dom höll t.o.m. öppet ett tag till för att vi inte var klara vilket inte många restauranger gör idag där man nästan blir ivägkörda vid stängningsdags. Trevliga och fräscha lokaler. Jag rekommenderar verkligen ett besök på denna restaurang och krog.
Varm och välsmakande mat,och proffsig betjäningMat: 5/5
Vill så gärna skriva en positiv recension, men det går inte. 229kr för två souvlakispett är ett skämt! Speciellt när potatisklyftorna var några trötta findus fryspotatis som var friterad. Restaurang Kouzina på Östermalm i Stockholm som är lite fine dining tar 218kr för souvlaki. Den smakar bättre.
Otrevlig personal som inte ens tillät oss att ens sitta på gatan för att äta en Pizza pågrund av att vi hade en liten Toypudel på 2 kg och 16 veckor, skyllde på att det kunde komma besökare som var allergiska mot hund, finns inget förbud från myndigheter men ägaren bestämmer fanns inga besökare när vi var där
Skulle vilja ge högre betyg eftersom det finns nåt mysigt med läget och lokalen. Personalen är bra. Maten drar dock ner, oxfilén var helt smaklös, grönsakerna sönderkokta och klyftpotatisen mosig.
Comment on this business

to add Gladan map to your website;