facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glashyttan Ulven

Glashyttan Ulven

Story

Mikael och Stefan har sammanlagt arbetat med glas i nästan 60 år. De har arbetat med våra mest kända glaskonstnärer, fått stipendium och utmärkelser, arbetat som pedagoger i glashantverk, med visningar för publik... Att på detta sätt få möjlighet att pröva sina egna vingar är en dröm som gått i uppfyllelse. När vi nu tillsammans med våra familjer satsar på detta hoppas vi att ni tar chansen att följa vår utveckling.

Address: Ulva kvarn, 755 93 Uppsala
City: Uppsala
Zip Code: 755 93


Similar places near
Ulva Kvarn -  ett smultronställe Ulva Kvarn - ett smultronställe 57 meter Ulva Kvarn
Alvens Ateljé Alvens Ateljé 79 meter Otroligt trevligt bemötande och såklart fint hantverk!
Ossea UF Ossea UF 6 km Vi producerar bensmycken och redskap av ben, samt anordnar kurser i benhantverk för b...
Skogsslojd Skogsslojd 6 km .
Betong Design UF Betong Design UF 8 km Vi är 6 stycken tjejer ifrån Celsiusskolan som har startat upp ett UF företag. Vi kom...
Cariad.se Cariad.se 8 km Welcome to the facebook page of my craft business Cariad!
Upplands Bilfärg AB Butiken Upplands Bilfärg AB Butiken 9 km Något dyra, tog ett par timmar att fixa en färgmatchad burk.
Glasklart Glasklart 11 km Glasklart finns i Uppsala, Tierp & Östhammar. Arbetar med Bilglas & allt byggnadsglas...
Svenska Glasstudion Svenska Glasstudion 12 km Vi fick hjälp med att återskapa ett trasigt glas i vår gamla 50-talsdörr. Tack för jä...
EDGE - the art - konsten EDGE - the art - konsten 15 km EDGE - the art - konsten Konst såsom teckning, illustration, målning, keramik och sku...
bildkonstnär Åza Mårtensson bildkonstnär Åza Mårtensson 18 km Hemsida: www.azabildkonstnar.se Blogg: http://blogg.azabildkonstnar.se/#home
Reviews
Så kul och intressant att få göra ett glas och en skål. Bra hjälp och fina saker. Kan tänka mig att göra om det.
Helt underbart. Köpte glasblåsning som upplevelse i 30års present. Rekomderar det för alla
Vilken lycka att i trygga händer få prova något så magiskt som glastillverkning. Vi lever fortfarande på upplevelsen! Stort tack! Det är nog imponerande med två personer som är så duktiga glaskonstnärer men att dessutom vara fantastiska pedagoger också, det är beundransvärt. Vi kommer tillbaka!
Utmärkt konstnärligt glasarbetare. Fin design och mycket att välja på. Här hittar du alltid en jättefin present eller något vackert till ditt eget hem. Trevliga och hjälpsamma ägare. De kan också utföra glasblåsning på beställning. Gör ett besök, du ångrar dig inte.
Klockren upplevelse att få blåsa glas tillsammans med en erfaren, lugn och pedagogisk glasblåsare. Så nöjd med allt. Tack!
Mycket fina glasvaror och trevlig personal som är kunnig och gärna berättar om hur det går till att göra glas
Så trevligt och intressant att få blåsa glas. Proffsig vägledning genom alla steg. Fin omgivning också. Vi kommer gärna tillbaka.
Mycket trevligt ställe, kan bara rekommenderat, tyvärr lite tidigt på året, kalt, blir lite bättre på våren
Roligt att testa att göra en glasskål via presentkort, trevlig instruktör samt intressant å se hur mycket slit dem verkligen gör. Rekommenderas å testa om du får chansen!
Mycket trevlig upplevelse att få blåsa sin egen glasskål, rekommenderas varmt, missa inte detta ställe
Comment on this business

to add Glashyttan Ulven map to your website;