facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glaskedjan Edbergs glas

About

Har du en trasig bilruta eller trasiga fönster hemma? Vill du glasa in din balkong? Alla idéer du har är välkomna hos oss! Välkommen in!

Story

Vad är Edbergs Glasmästeri? Vi är ett handelsbolag som startades så tidigt som 1898, vilket gör familjeföretaget till ett av Nybros äldsta, av Albert Edberg. Företaget är och har alltid varit familjeägt av familjen Edberg och man går nu in på den 5:e generationen.

Edbergs Glasmästeri är delägare i Glaskedjan. Vi är medlemmar i Glasbranschföreningen och är Dekra certifierade samt Iso certifierade. Iso certifieringen gäller systemen 9001 och 14001, kvalitet samt miljö. Edbergs Glasmästeri är ett auktoriserat bilglasmästeri.

Vad gör vi på Edbergsglas undrar ni då? Jo vi arbetar med det mesta som har med glas att göra. Vi löser dina problem med spruckna vindrutor, inslagna sidorutor, trasiga fönster hemma, inredningsglas, köksglas, spisglas.. Listan kan göras lång! Alla idéer är välkomna!

Address: Sågaregatan 16, 38245 Nybro
Phone: +4648110203
City: Nybro
Zip Code: 38245


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 14:00


related searches: Glaskedjan edbergs glas age, Boka Glaskedjan
Similar places near
Glasbiten Glasbiten 638 meter Rekommenderas varmt. Topp kvalité till rätt pris. Kommer alltid när de säger. Jättefi...
Berths Glas Berths Glas 2 km Berths Glas är det lilla personliga glasmästeriet som renoverar, kittar om, lagar tra...
Reviews
Frågade inte om pris innan montering av ruta på en hjullastare Ljungby L15 och fick till min förvåning en faktura med priset 1250kr per timme x 6 timmar. Behöver jag nämna att jag numera svartlistat detta företag?
bra jobba
Trevliga och duktiga!
Översatt av Google Nyligen inflyttad till en renoverad gammal byggnad från Däck City. Mycket trevlig boutique vid sidan av autoglassektionen. Mr Edberg ger utmärkt service och hantverk, till rimliga priser. Lätt parkering också. … Bra gjort Original Recently moved to a renovated old building from Däck City. Very nice boutique alongside the autoglass section. Mr Edberg gives excellent service and craftsmanship, with fair prices. Easy parking as well. … Well done
Comment on this business

to add Glaskedjan Edbergs glas map to your website;