facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glassberget

"Norrtäljes största utbud av glass med över 60 olika smaker"
Address: Stora Brogatan 2 , Norrtälje 761 30, AB, SE
City: Norrtälje
Zip Code: 761 30



related searches: Bondens Glasskalas
Reviews
En genuin glass butik med mängder av olika smaker och sorter. Borde tillfredsställa de flesta glassälskare. Det är ofta kö, men väntan är värd varje glass. Man kan sitta utmed ån och avnjuta sina godsaker när det är fint väder. Då blir det dubbel njutning, så att säga.
Mycket bra glass-meny! Finns bubbelvåfflor, belgiska våfflor stora! Och andra glass-menyer med mjukglass, kulglass, jordgubbar, grädde, toppingen, strössel osv osv. Finns också "vanlig" kul- och mjuk-glass med våffla/strut/bägare. Våfflorna bakas av Glassberget tydligen olika färger, och glassen är från Lejonet och Björnen. Finns enkla sittplatser inomhus, men ännu mysigare är att sitta längs ån, där det är mycket mysig miljö. Trevlig personal!
Jättemysigt läge vid ån, trevlig personal. God glass och 60 sorter att välja på. Förutom glass finns även Belgiska våfflor och Bubbelvåfflor. Lagom lång väntetid i kön. Förstår varför det är kö till detta stället!
Brett urval av glassmaker från Lejonet och Björnen och Engelholms glass vid Norrtäljeån. Enda anledningen till varför de inte får 5 stjärnor är för att de serverar för små kulor . Alla som älskar glass vill ha mycket glass!
Massor av glassorter att välja på, både vanliga och ovanliga. God glass från Lejonet och björnen och Engelholmsglass med sorter som salt karamell, sura colanappar, geléhallon, banana split..... Man kan få milkshake på vilken glassort man vill och man kan även blanda smaker rekommenderas om man vill ha glass i Norrtälje!
Mycket god och bra glass. Trevlig personal. Finns äggfri glass.
Trevlig personal med mycket bra service. Ansträngde sig för att även jag som vegan skulle kunna få något riktigt kungligt!
Mycket god glass av alla slag! :D Finns laktos-fria alternativ också.
God glass, trevligt ställe och en liten uteplats, kunde vart billigare dock.
Brett sortiment av olika glass smaker. Finns något för alla! Hit kommer jag igen för kokosglassen Minus att toaletten var ”ur funktion”
Comment on this business

to add Glassberget map to your website;