facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glassbiten

Glassbiten

About

Glassbiten - ditt kompletta glasscafé nära Tylösand!



"Glass, Pizza, Kaffe"
Address: Bäckagårdsvägen 19, 302 40 Halmstad
Phone: 035-377 73
City: Halmstad
Zip Code: 302 40


Similar places near
Riccardos Riccardos 2 km Första gångerna jag besökte detta ställe har det varit klockrent med toppbetyg, men m...
World of Riccardo World of Riccardo 2 km Första gångerna jag besökte detta ställe har det varit klockrent med toppbetyg, men m...
Japans Golfbanor Japans Golfbanor 6 km 2 st välskötta minigolfbanor som sopas efter behov samt glasskiosk, Pizzeria & Steakh...
Rolles Gatukök Rolles Gatukök 11 km Sämsta maten o dålig hygien med skägg i maten. Aldrig mer
Reviews
Riktigt tråkigt att detta glass café har gått ner sig totalt. Tråkig inredning som förr var otrolig! Utbudet av glass är mycket dåligt och det finns inga menyer längre. Nu kan man välja på små kulglassar med olika topping. En liten jäkla mjukglass som förr var mycket större och värd pengarna. Personalen är heller inget bra. Ganska nochalanta och ingen vilja att sälja glass. Mycket tråkigt! Jag är besviken. Och det var hela mitt sällskap också.
Detta ställe gav lite mixad upplevelse. Det ligger lite avsides i ett slitet 60-70 talshus och inredningen är typisk amerikansk take-away stil på nåt sätt. Det ser inte ut som någon brytt sig om att fräscha upp stället sedan 80 talet eller nåt. Men glassen är mycket god och kaffet görs förvånansvärt bra. Smakupplevelsen är alltså mycket bra. Väl värt ett besök.
Stället såg något suspekt ut vid ankomst, men väl inne såg det ut som en glassbar dock något malplacerad. Glassen var god och det var det viktigaste. Vid parkeringen fanns det några bord bland buskaget om man vill sitta ute, dock inte så mysigt ställe som man kanske hoppats.
God pizza men tråkig inredning.
En av Halmstads bästa pizzeria, om inte den bästa. Enjoy
Super fint och mysigt att hänga efter skolan!!! Pizzan är sååååå god och man får mycket glass för pengarna. Jätte trevliga killar som gör pizzan. Man blir glad av att vara där.
Bra botten, men tomatsåsen tog överhanden den var för kryddad och tog över hela pizzan. Vi provade 3 olika pizzor och toppingen så fin ut på alla.
Wow vilket ställe, pizzan smakar som en dröm och jag har tipsat alla mina vänner Sååå trevliga ägare som gör hela upplevelsen lite bättre
När man ser gatuskyltar med ordet ”Glasscafé” förväntar man sig mer än en väldigt medioker glassdisk, standardglass, trött inredning och ännu tröttade personal. Inget att ha!
Det som fanns var ju gott, men jättedåligt utbud sen tidigare år. När jag frågade om isglass till minstingen, fick jag till svar att det kan jag köpa på Tempo...sorgligt
Comment on this business

Directions to Glassbiten with public transportation


Halmstad Bäckagårdsvägen 100 meters
1
15
5
Halmstad Ateljévägen 190 meters
15
Halmstad Lummervägen 230 meters
1
Halmstad Stenhuggerivägen 250 meters
15
5

to add Glassbiten map to your website;