facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glava Energy Center

Glava Energy Center

About

Ett internationellt ledande testcenter för framtidens förnybara energilösningar!

Story

Ett internationellt ledande testcenter för framtidens förnybara energilösningar!
En arena där olika aktörer samverkar för att skapa nya förutsättningar för innovation, lärande, utveckling och tester inom området förnybar energi. Syftet är att verka för hållbara energilösningar och bättre energiutnyttjande i smarta gränsöverskridande lösningar.
med många möjligheter...
Kontinuerligt utökas verksamheten och har idag en väderstation, ett energilagringssystem, en vindmätningsmast, nya stativ- och solmodulteknologier samt ett Science Center för förnybar energi. Det pågår också förstudier på lokala energinät, lokala likströmsnät, biogassystem, småskalig vattenkraft och vindkraftverk samt smarta elnät.
som utvecklingscentra...
Glava Energy Center är ett utvecklingscentra på såväl regional, nationell som internationell nivå och vara öppet för företag och organisationer som på ett eller annat sätt bedriver verksamhet inom området förnybar energi eller energieffektivisering.
Glava Energy Center finns tre mil sydost om Arvika.



"Glava Energy Center är ett ledande utbildnings- och innovationscenter inom solenergi, förnybar energi och smarta, hållbara energisystem."
Address: Hillringsberg, 67020 Glava, Sweden
City: Glava
Zip Code: 67020


Similar places near
Sölje Bygdegård Sölje Bygdegård 5 km Välkommen till vår trevliga bygdegård med utescen, muséer, café och kulturrunda. Boka...
Comment on this business

to add Glava Energy Center map to your website;