facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glimrande Lyktan

Glimrande Lyktan

About

Lunchlådor, catering, Beställningar av mat gjort från grunden

Story

Catering, mat/lunchlådor

Impressum

Thomas Forsberg. Lyktan har F-skattebevis

Products

Husmanskost, Skandinavisk mat, vegetariskt. e.t.c



"G Lyktan är ett familjeprojekt som har maten och gästen i fokus. Det vi gör är äkta svensk husmanskost från grunden , men även Italienska köket och rätter från södra Europa."
Address: Centralgatan 17 Knektplatsen/hemvärnsgården, 79531 Rättvik
Phone: 0729 40 60 17
moc.liamg@natkylednarmilg
City: Rättvik
Zip Code: 79531


Opening Hours

Monday: 11:00 - 14:00
Tuesday: 11:00 - 14:00
Wednesday: 11:00 - 14:00
Thursday: 11:00 - 14:00
Friday: 11:00 - 14:00


related searches: Glimrande lyktan menu, Glimrande lyktan rattvik menu, Glimrande lyktan rattvik, Stiftsgården Rättvik lunchmeny
Reviews
Otroligt god lunch. Flera rätter att välja på. Den trevliga personalen var mycket tillmötesgående vid speciella önskemål. Hit åker vi gärna igen!
Ett fint lunchställe med mycket trevlig personal och framförallt en god buffé av husmanskost. Mycket vällagat. Bra pris. Rekommenderas starkt för en bra lunch.Mat: 5/5
Borde delas av lite så ljudnivån sänktes Potatisen behöver luftas så den inte blir så blöt Maten är toppenMat: 5/5
På detta ställe blir man sällan besviken. Käkade Fläskfile Provencale med råstekt potatis idag , det blev som oftast full pott 12 av 10 i betyg. För att inte tala om Kalopsen och Pannkakorna igår Trevlig personal är det också. Rekomenderar verkligen detta stället. / Christer
Precis som hemlagat, eller snäppet bättre. Maten är verkligen lagad med både själ och hjärta. Rekommenderas! Barnvänlighet: Mat som även barnen gillar, gammal hederlig husmanskost som inte är för kryddstark. Parkering: Plats för 100-talet bilar - utom vid marknadshelgerna och vissa andra evenemang. Tillgänglighet för rullstol: Ramp finns vid entrén. Borden tillåter en normal rullstol att köra nära tallriken med maten genom att rullstolens armstöd går under bordsskivan.
Mysigt, genuint och en trevlig stuga med hjärta i maten. Bra husman prisvärt för pengarna. Var rätt lång kö finsk buss men personalen var trevlig och glad. Kommer komma hit igen om jag får möjligheten!
Bra mat, trevligt ställe o skojfrisk kock. Lär äta där igen om jag förbi RättvikMat: 4/5
Fick tips om detta matställe o redan i början blev jag så varmt välkommen av personal o det kändes fint .Väldigt fint upplagd o rent o snyggt. Maten var så vällagad o fint runt o så fin känsla att vara gäst .Vill varmt rekommendera detta matställe.
I det stora hela mkt bra se stjärnbaneret Det ända som är störande är en del gäster i grupp blir väldigt högljudd. hälsar Lise-Lotte LustMat: 5/5
Vi äter alltid här när vi är i Rättvik, för husmanskosten är mycket god. Glad personal som verkligen verkade trivas med sitt jobb.
Comment on this business

to add Glimrande Lyktan map to your website;