facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glitter Tassens Hunddagis

About

Jag som äger företaget heter Sara Gedda och har gått hundutbildningen på Uppsala Yrkesgymnasium Jälla och tog studenten sommaren 2019.



"I ljusa och stora lokaler i Högsbo/Sisjön ligger vårt hunddagis. Vi har 9 fina rum, alla hundar ska trivas, så rummen inreds med både möbler, kuddar, mattor, filtar och hundbäddar - allt för att din hund ska känna sig som hemma.På GlitterTassen jobbar vi med REKO metoder. REKO metoder är ett förhållningssätt till din hund, där du helt tar avstånd från fysisk och psykisk bestraffning och istället arbetar med mjuka metoder.Vi tror på att stötta och hjälpa hunden med positiva metoder. Genom positiv förstärkning ökar man sannolikheten för hunden att upprepa ett visst beteende igen. Det är den bästa metoden för att få hunden att göra det du vill.Välkommen in för en titt!"
Address: Kjellestadsgatan, 41472 Göteborg
City: Gothenburg
Zip Code: 41472



related searches: GlitterTassen, Hunddagis Göteborg
Similar places near
Hundens Lycka Hundens Lycka 1 km Har inte varit där!!!
Hunddagis Hundstället i Göteborg Hunddagis Hundstället i Göteborg 7 km mycket oproffsigt behandling och myckey trevligt bemötande.
Torpa hunddagis mm Torpa hunddagis mm 9 km Torpa hunddagis är ett litet dagis för småhundar upp till 45 cm i mankhöjd. Hunddagis...
Reviews
Underbart hunddagis med trevlig miljö. Hundarna tas ut på lagom långa promenader och det är lugn och ro för hundarna under dagen. Väldigt kunnig och trevlig personal som sätter hundarnas trivsel först
TAPPAR BORT HUND!! Och ger sedan ett nonchalant bemötande!! REKOMMENDERAR INTE DAGISET SÅ LÄNGE NI VILL HA ER HUND I TRYGGHET OCH SÄKERHET.
Otroligt mysigt och proffesionellt dagis! Använder sig av mjuka metoder och ser till att alla hundarna ska trivas och ha det bra.
Vi har haft en väldigt tråkig och oprofessionell upplevelse av hunddagiset. Vår hund gick på hunddagiset i 10 månader och flera varningsflaggor dök upp under tiden. Dagiset marknadsför sig med att de använder reko metoder men använder strypkoppel utan att informera. Informationen har överlag varit bristfällig. Även om fokus har varit på hundarna så har administrationen och kundservicen varit väldigt bristfällig.
Vår Jack Russel Eddie stortrivdes på Glittertassens hunddagis, varje dag var det full fart in. Personalen är trevlig och kommunikativ och de bryr sig om hundarna. Glittertassen var vårt och Eddies första hunddagis och en bättre upplevelse får man leta efter. Om vi inte hade flyttat hade vi med glädje låtit Eddie gå kvar här. Så letar du efter ett hunddagis med trevlig personal, som bryr sig om hundarna och har ett gott bemötande så kan jag rekommendera Glittertassen!
Måste vara världens bästa hunddagis!!! Vår hund älskar det och deras approach till allt är grymt proffsigt. Fem Glittrande tassar i betyg
Fantastiskt hunddagis som använder mjuka metoder, ser hundarna som individer och månar om deras behov. Rekommenderas varmt!
Jättetrevlig och kunnig ägare och personal och fina, städade rum. Mycket hemtrevligt. Rekommenderar detta hunddagis.
Bästa hunddagiset i sverige! Deras kundskap och hantering är guldvärd! Rummen är noga städade och det är fint och rent. Helt fantastiskt
Comment on this business

to add Glitter Tassens Hunddagis map to your website;