facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Globen Shopping

Globen Shopping

About

Globen Shopping har 60 butiker och restauranger som finns här för dig!

Story

Globen Shopping, upplev shopping på hemmaplan!

Address:
City: Johanneshov


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Globen Shopping öppettider, Globen Shopping karta, Globen Shopping parkering, Globen Shopping butiker, Globen SkyView tickets, Globen Möbler, Globen Sweden, Globen Restaurang
Reviews
Helt okej galleria. Finns några butiker och restauranger. Tyvärr dåligt med skötrum och toaletter. Fanns en som var på andra sidan centret. Fint juldekorerat men kändes mer tomt än förra gången jag var där var dock ett par år sedan. Älskar att det finns en bokhandel.
Jobbigt att ta sig dit från Gullmarsplan med vagn då alla hissar är låsta eller trasiga. Lyckades ta mig dit bakvägen via en ramp, men den var igenbommad när vi skulle därifrån. Det finns varken någon större variation av butiker, eller utbud heller för den delen utan är mest restauranger. Hälsningar mamman som inte går i trappor med barnvagn i halkan.
P huset har hutlösa priser. Stod ca 8 min efter överstigen 2 Tim parkering och det kostade mig 225:-! De har extra debitering om man kör ut efter kl 20, bara utkörningen efter km 20 kostade 225:-. Är det dyrare för p bolaget att min bil lämnar platsen efter 20? Det var nog det värsta jag sett! Skäms Aimo park!
Globen köpcentrum har det mesta man behöver och det är alltid lika trevligt att besöka. Ett stort urval av olika butiker och restauranger. Kläder, skor, väskor, teknikprylar, smycken, apotek, köksartiklar m.m... Ica Supermarket med stort urval av varor, färsk fisk och massa andra go-saker i färsk-disken, salladsbuffé m.m. Espressohouse är stort, rymligt och mysigt att fika på och dom har massa goda mackor och bullar och drycker.. Det finns flera olika små mysiga caféer och restauranger..
Många butiker stängda, tomma lokaler. Saknade någonstans att bara sätta sig ner en liten stund - förutom i någon bar eller restaurang, där det tydligt skyltades med att det endast var för matgästerna. Vad har hänt i detta tidigare härliga köpcentrum?
Ok, men saknar variation i utbudet. Det är mest kläder och restauranger dvs inga verktyg/förvaring o dyl typ Clas Olsson eller Kjell.
Det har försvunnit många ställen senaste åren. Ändå rätt ok centrum att strosa runt i och en hel del ställe att äta på. Men inget ställe att åka till om man vill shoppa och ha stort utbud att välja på.
Undvik Elgiganten,surare personal får man leta efter.
Fräsch och tilltagande butiker. Dock är priset högre än andra butiker i Stockholm.
Det som är dåligt är att man måste betala för att gå på toaletten, annars har jag inget att gnälla på
Comment on this business

Directions to Globen Shopping with public transportation


Globen 120 meters
19
Globen T-bana 120 meters
Globen 160 meters
30
Slakthuset (Globen) 200 meters
168
195
861
862
869

to add Globen Shopping map to your website;