facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Globen Star Restaurang

Address: Arenavägen 59 , Johanneshov 121 77, AB, SE
Phone: +46 8 600 48 40
City: Johanneshov
Zip Code: 121 77


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: Restaurang Globen City, Italiensk restaurang Globen, Restauranger nära Avicii Arena, Bar nära Globen, Lunch globenområdet, Restaurang Hovet Stockholm, Taqueria Globen, Papa Luna meny
Similar places near
Blues Kök & Bar Blues Kök & Bar 0 meter Tog väl hand om min flickväns allergener. Bryr sig och maten var bra. Vi skulle äta h...
Jesses Krog Jesses Krog 2 km Trevlig och fin lokal krog som levererar bra mat. Fiskplankan var riktigt god med bra...
Reviews
Är en stammis, ätit där 100tals gånger. Brukar köpa två pack häften, 1800:- per gång. När jag kommer tillbaka till jobbet efter att ha arbetar hemifrån så berättar de att de är ogiltiga. De vägrar ta emot dom. Uselt. Ingen varning innan, ingenting. Ni har nu tappat en stammis och jag äter aldrig där igen. Om ni ska äta där så undvik allting med sås i det. Det är alltid slemmigt och väldigt salt.
Jag är en hamburgefantast och är aldrig kräsen när det gäller mat, men efter sex år av att ha jobbat bredvid restaurangen beslöt jag mig för att prova det. Dem små detaljerna räknas in utbud, serveringsystem osv vilket var hyfsad okej men kunde ha varit bättre. Däremot när jag för första gången provade hos Globen Star, var pommes fritsen en aning torra men ätbara, fanns ingen coleslaw som man ser på en av deras bilder och när jag skulle testa hamburgaren, såg jag på direkten hur "väl" tillagad den var. När jag provade hamburgaren, var den både en bränd och otroligt torr. Det var en av de allra värsta hamburgarna som jag har ätit. Vid klagomål om det, blev jag endast erbjuden en ny hamburgare, men orkade inte ta risken då jag tappade aptiten helt och hållet. Jag gick bara därifrån. Det var både första och sista gången jag äter hos dem vilket jag känner mig väldigt skattad över eftersom jag har alltid ätit på Blues Bar restaurang 50 meter bort som jag nu är verkligen glad över av att ha valt dem varje gång.
Väldigt OK lunchmat, har ej ätit på kvällen, men lunchen riktigt bra "Dagens" lunch. Man kan inte förvänta sig mer, men bör heller inte nöja sig med mindre. Med realistiska förväntningar med tanke på pris, tid det tar att få mat osv. så är det ett riktigt bra ställe. Bra salladsbuffé dessutom, sen är det aldrig problem att ändra sin mat om man har särskilda önskemål, oavsett deras arbetsbelastning. tumme upp!
Perfekt ställe för en liten matbit eller en öl före evenemang eller efter shopping. Eftersom jag varken besöker evenemang eller shoppar, kommer jag hit för den trevliga terrassen. Skralt ölsortiment dock.
Kan tyvärr varken kommentera mat eller dryck då jag efter 20 minuters väntetid vid mitt bord fortfarande inte fått någon service. Märkligt med tanke på att det var lika många upptagna bord som antalet personer i servisen. Jag lämnade tillbaka menyn och gick. Bedrövligt!
Jag lär mig aldrig dvs hamnar alltid här när jag ska på konsert i Globen. Trevlig personal men maten är under all kritik, hårt friterade strips och tråkigt upplägg dock var köttet i hamburgaren okej. En restaurang som lever på devisen "vi får ändå folk när det är konsert"
Det går inte att beskriva hur dålig mat var det. Jag tog Cesar sallad och ingredienser bestått av romansallad, en körsbärstomat, bröd och kyckling. Salladsbitar var så stora typ en hel blad av roman Sallad delade på två och tomaten var så gammal tills smaken hade ändrat. Kyckling var smaklös och dressingen var som bearnaisesås. Blev magsjuk och Inte alls rekommenderar
Man märker att detta är ett ställe som är mest till för att dricka öl. Jag fick vänta i 1 timme på min hamburgare när den kom var all bacon bränd och brödet var tort. Jag spenderade alltså 175kr på halvbränd mat. Kommer ej tillbaka
Maten kom alldeles för snabbt för att ha lagats efter beställning, ca 5 min. Baconet på cesarsalladen kändes förstekt och uppvärmt, likaså kyckling. Krutongerna var långa stekta kantbitar från toasten till toastskagen. Inget annat än en stor besvikelse.
Sämsta lunchrestaurang i hela söderort. Maten var direkt oätlig. Servitrisen som dukade av frågade om det smakat bra. Jag svarade att, som du ser har vi ju knappt rört maten så nej tyvärr det gjorde den inte. Hon sa då att, ja ni är inte de enda som säger så. Bara det inget mer. Bemötandet i dörren höll väl knappast världsklass heller. Absolut inte värt pengarna måste jag säga!
Comment on this business

to add Globen Star Restaurang map to your website;