facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Globens Rekond & Bilvård AB

Globens Rekond & Bilvård AB

About

Vi på Globensrekond & Bilvård värdesätter ditt besök och ser det som starten på en nära och långvarig relation, oavsett om du är privatkund eller företag.

Story

Våra mål är att vara ledande inom miljö och kvalité inom bilvård. Att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att sätta kundnyttan först och göra kunden lat. Vi ska vara en trygg och pålitlig partner inom bilvård genom att kvalitetssäkra allt vårt arbete.

Vi på Globens Rekond & Bilvård AB vill vara din självklara bilpartner. Varje besök skall uppfattas som unikt och kännas tryggt.

För att nå hit använder vi marknadens främsta och mest miljövänliga bilvårdsprodukter. En grundbult i vårt arbete är att du som kund ska bli fullständigt nöjd med det jobb vi gör.

Address: Arenaslingan 5, Globengaraget Plan 2, 121 77 Johanneshov, Stockholms Län, Sweden
Phone: 070-714 58 00
City: Johanneshov
Zip Code: 121 77


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Bilrekond, Biltvätt Johanneshov, Bilrekond Stockholm, Däckbyte Johanneshov, Söderorts Bilvård, Rekond Älvsjö, Rekond bil Högdalen, Handtvätt bil Haninge
Reviews
Jag är så nöjd med min bil. Den är som ny både på in och utsidan. Dom slängde även lite sopor jag hade i bakluckan. Det hade jag inte alls förväntat mig.
Hade jag varit där så Hade jag gett en recension
Fantastiskt Trevliga killar
Alla de gånger jag anlitat Globens Rekond så har jag fått en positiv upplevelse både vid inlämning o avhämtning. Och man har alltid varit mån om att vara tillmötesgående o flexibla. Kan bara ge dom mina varmaste rekommendationer.
Supervassa på sitt jobb, allt blir snyggt och prydligt. Men Heeelt värdelösa på att ringa tillbaka när jag lämnar meddelande. Stäng hellre av telefonsvararen i så fall.
Det finns ingen information om tjänster och priser på webben. Bokningen fungerar inte alls.
Comment on this business

to add Globens Rekond & Bilvård AB map to your website;