facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glöd Vildmarkskök

Glöd Vildmarkskök

About

Glöd Vildmarkskök jobbar med offentlig gastronomi med barnen i fokus, utbildning och vildmarksevent.

Story

Glöd vildmarkskök driver skolkök på plats i skolan eller via catering till skolor, företag eller privatpersoner i närområdet. Vi tillhandahåller föreläsningar och matlagningskurser för både kockar och privata sällskap. Behöver du catering till festen eller vara med om en matupplevelse med mat tillagad över öppen eld i vildmarken så är det oss du vänder dig till.

Till skolor som tror på partnerskap i stället för ett "uppdragsgivare/leverantörs" samarbete. Så här jobbar vi tillsammans med er.

Vi tror att barn mår bra av mat lagad från grunden och att den bör vara ekologisk och klimatsmart i allra största utsträckning. Vi lagar maten med så mycket grönsaker och så lite socker som möjligt. Menyerna är säsongsanpassade och brödet är hembakat. Vi erbjuder på många olika smakupplevelser. Två dagar i veckan äter vi vegetariskt och en dag färsk fisk.

Tillsammans hjälps vi åt med allt från utomhusmatlagning, temadagar så som Nobelmiddag, Julbord etc. Vi hjälps åt att minska på matsvinnet och prata med barnen kring maten och klimatet.

Hållbarhet i alla led!
Det är så vi jobbar.



"Glöd vildmarkskök, det kulinariska äventyret, jobbar med gastronomi vid eld, matlagningevent och naturguidningar för företag och privatpersoner.Vi tillhandahåller även matlagningskurser för både kockar företag och privata sällskap.Behöver du catering till festen eller vill vara med om en upplevelse med mat tillagad över öppen eld i vildmarken, så är det oss du vänder dig till."
Address: Kardborrevägen 39, 13672 Vendelsö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 073-728 37 57
City: Vendelsö
Zip Code: 13672


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Höjdens Glamping, Vildmarks matlagning
Similar places near
Systrarna Sisters Catering och Bistro Systrarna Sisters Catering och Bistro 2 km God och vällagad innovativ mat i trevlig miljö. Bra service och trevlig personal.
Reviews
Otrolig frukost och bastu, jag och min fru gillar förvisso bastu och kallbad och har varit på många ställen men detta toppade ändå våra ganska högt ställda förväntningar.
Vilken upplevelse! Att serveras kryddig gryta på stockar, under bar himmel och med en sprakande eld intill sig är mycket mer än "utemat". Något speciellt händer med hela samvaron. Tack för en fantastisk upplevelse! Bosse på Utemaningen
Comment on this business

to add Glöd Vildmarkskök map to your website;