facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glösbolagret

Glösbolagret

About

GlösBolagret (tidigare Glösbo Möbel)

Story

GlösBolagret drivs i form av ett arbetsintegrerande socialt företag. Det innebär i korthet att vi genom arbete och delaktighet hjälper människor med en väg in eller tillbaks i samhälle och arbetsliv. Det innebär också att vi inte är vinstdrivande. Allt överskott investeras i företaget vilket skapar förutsättningar för fler anställningar och utveckling av företaget istället för att plocka ut vinster och stoppa i egen ficka.

Grunden är vår möbel- & heminredningsbutik samt vår bistro. Utöver det har vi ett fullt utrustat snickeri & måleri där vi renoverar, målar och lackar både egna och kunders möbler. Våra egna möbler säljs sedan i butiken. Vi har även en skräddare som syr allt i textilväg. Övriga delar av verksamheten är för många att rada upp här men kom gärna på besök så lovar vi att berätta mer.

Address: Glössbo 8662, 821 98 Rengsjö
Phone: 0278-667070
es.tergalobsolg@nekitub
City: Rengsjö
Zip Code: 821 98


Reviews
Supermysigt ställe med jättefina hantverk! Besök!
Alltid trevligt att besöka. Mycket fint att handla. Hantverk av varierande slag samt också en del retro/vintage kläder och skor. Även helt vanliga loppisgrejer. Man kan också fika och äta något enklare där.
Trevligt utflyktsmål m lekhörna å stor altan att njuta i solen även skugga /gott fika /glass/ mat /mycke att titta på å handla i olika prisklasser hanverk mm/seconhand å loppis oxå finns /
Tycker du om vintage när det gäller möbler då är det här rätt ställe eller gör som vi - åk dit och bli inspirerad . Sedan finns möjlighet till både bra fika och lättare lunch.
Fina möbler m.m. Vi var där i samband med Glössbo loppis, och det var kaotiskt att ha olika ställen för betalning, grillning och fika vilket resulterade i flera onödiga köer och långa väntetider!
Trevligt ställe med fina möbler, både renoverade och egentillverkade. Roliga idéer och mycket inspiration att få. Finns även mat och fika.
Fantastiskt mycket fina grejer. Återanvända o renoverade möbler. Handsydda linnekläder. Och mycket annat. Väl värt ett besök.
Härlig miljö vackra saker, maten en besvikelse. Annat är det när dom har afternoon tee
Bra mat på ett charmigt ställe i vackra Rengsjö. Anordnar trevliga evenemang i form av spelningar med lokala band mm.
Jättetrevligt och mysigt café och pryllager nära vägen halvvägs mellan Bollnäs och söderhamn. En liten oas med gamla vackra restaurerade möbler.
Comment on this business

to add Glösbolagret map to your website;