facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gnarly Market

"Gnarly Market i Vällingby erbjuder luncher, middagar och aktiviteter i ett och samma hus."
Address: VÄLLINGBY TORG 24 , Vällingby 162 65, AB, SE
City: Vällingby
Zip Code: 162 65



related searches: local market group, local market group jobb, local market group alla bolag, gnarly burger food truck, local market group allabolag, gnarly burger hötorget, gnarly burger ägare, gnarly burger kungsgatan
Similar places near
Jonnes Grillen Jonnes Grillen 110 meter
Reviews
Gnarly Market har både sin restaurang som håller sig stilrent. En våning ner hittar man i arkadhallen där det finns Bowling, Shuffleboard, Biljard och flera arkadspel så som flipperspel samt diverse andra spel. Det är en mysig hall om man vill känna av spelfantastens 80 / 90-tal. Har inte ätit här utan enbart spelat spelen. Anständiga priser. $$$/$$$$$
Jag vet inte om jag är så imponerad. Tror inte det. Burgaren var ok men hela paketet med pommes och en halv pickle var inte på något sätt värt 180 kr. Nja, det där med finburgare är inget för mig.
beställde två hamburgare att ta med. När vi kom hem och hade ätit några tuggor fann vi en GLASBIT i maten!!! vi vågade såklart inte äta mer och var mycket upprörda. Vi gick tillbaks och berättade för personalen och visade även glasbiten och resten av maten. De tog det på mycket stort allvar och vi blev lovade pengarna tillbaks. Dock fick vi det inte på plats för problem med kassan. Maten var inte super god heller, den var väl helt ok men det var lite torra pommes och väldigt oljigt och fettigt i burgaren. Inte så jätte kryddat heller. Vi kommer antagligen INTE gå tillbaks dit tyvär.
Bästa med stället är den trevliga personalen och bowlingen. Hamburgarna är godkända men inte mer. Men på tok för dyra. Fick inte baconen knaperstekta som jag bad om. Pommesen å dippen helt ok. Fick dock vänta i 20 minuter i en tom restaurang.
Trevligt ställe med mycket att välja på. Systemet med att beställa och betala med en app i telefonen gillar jag personligen som är lite av en nörd men det kan vara jobbigt för folk som inte är vana vid sånt tekniskt och då dom inte har så att man kan beställa normalt blir det ett litet minus. Att ha priser som tagna från en lyxkrog för hamburgare och liknande är heller inte okej.
Trevligt ställe med många sittplatser. Uteserveringen är helt utan parasoll eller liknande så när solen ligger på blir det väldigt varmt. Vi fick flytta in efter en stund så vi inte brändes sönder. Maten är av lite varierande kvalitet men det finns goda vegetariska alternativ så som en halloumi och Portobello champinjon hamburgare. Sötpotatis pommesen är alltid goda men kommer i ganska liten portion till hamburgaren. Saknar fiskalternativ på menyn. Det hade passat bra med fish and chips eller lax sallad tex. Till barnen behövs också något alternativ som inte är kött!
Uruselt! Min sämsta hamburgare någonsin, någonstans!! Snustorr utan någon sallad, väldigt lite sås. Två dåliga burgare med kalla pommes, två cola = 500:- Väldigt dyrt och väldigt dåligt. Undvik!
God grillad ryggbiff, men tråkiga morötter och sen broccoli passar inte till. Trevlig personal
Vi var 8 Personer som skulle äta på gnarly market Vällingby på en fredagkväll. För det första hade de inte de rätter som 3 Pers ville ha, sen skickar de ut dålig fisk, hamburgare som var kall i mitten, serverar brie ost till en gravid som absolut inte får äta Det stod bara på menyn att det var blue cheese som också är fel som den gravida bad de ta bort. De missar servera sallat till två. Sen när den som fick dålig fisk får sin mat har alla andra ätit upp och servitrisens svar på varför dem tar så lång tid på sig så säger hon att det faktiskt finns 20 andra gäster här som också vill ha mat och dryck. Vi hade väntat på vatten och drycka hur länge som helst och bad om vatten flera gånger men det kom aldrig fram. De försökte kompensera med aktiviteter och nåt liknande men de ska inte behöva kompensera alls för det ska inte bli såhär mycket som blir fel. De verkade inte ha personalbrist men nånting var fel denna kvällen antar jag för jag har aldrig varit med om nåt liknande.
Hade bokat bord på Gnarly Market Vällingby en lördagskväll. När vi efter stunds väntan får beställa informerar servitrisen att den enda varma vegetariska rätten inte går att beställa. Istället hänvisas till en sallad. Efter en timme ! serveras maten och köttet på hamburgarna är då ljummet och mycket hårt stekt. På det en liten ostskiva och några spretiga strimlor isbergssallad. Kvällens special skulle vara med guacamole - knappt en tesked fanns på burgaren. Till dessa serverades pommes frites som bestod av mer olja än potatis. Vi kallade på servitrisen för att klaga på maten och fick då besked att vi inte kunde få rabatt på notan, endast nya burgare eller efterrätt. Rabarberpajen som vi fick som kompensation var torr och smakade mjöl. Riktigt dåligt och inte värt pengarna nånstans tyvärr.
Comment on this business

to add Gnarly Market map to your website;