facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gnarly Market Vällingby

Gnarly Market Vällingby

About

Vällingbys roligaste plats slår upp portarna den 1 september! Massa roliga aktiviteter kombinerat med grymt käk från USA & Italien.

Story

Vällingbys roligaste plats slår upp portarna den 1 september! Massa roliga aktiviteter kombinerat med grymt käk från USA & Italien.



"Gnarly Market i Vällingby erbjuder luncher, middagar och aktiviteter i ett och samma hus."
Address: Vällingby Torg 24, 16265 Vällingby
Phone: 0812135741
es.tekramylrang@ofni
City: Vällingby
Zip Code: 16265


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 16:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 00:00
Saturday: 12:00 - 00:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Gnarly market vällingby vällingby reviews
Reviews
Gnarly Market har både sin restaurang som håller sig stilrent. En våning ner hittar man i arkadhallen där det finns Bowling, Shuffleboard, Biljard och flera arkadspel så som flipperspel samt diverse andra spel. Det är en mysig hall om man vill känna av spelfantastens 80 / 90-tal. Har inte ätit här utan enbart spelat spelen. Anständiga priser. $$$/$$$$$
Jag vet inte om jag är så imponerad. Tror inte det. Burgaren var ok men hela paketet med pommes och en halv pickle var inte på något sätt värt 180 kr. Nja, det där med finburgare är inget för mig.
beställde två hamburgare att ta med. När vi kom hem och hade ätit några tuggor fann vi en GLASBIT i maten!!! vi vågade såklart inte äta mer och var mycket upprörda. Vi gick tillbaks och berättade för personalen och visade även glasbiten och resten av maten. De tog det på mycket stort allvar och vi blev lovade pengarna tillbaks. Dock fick vi det inte på plats för problem med kassan. Maten var inte super god heller, den var väl helt ok men det var lite torra pommes och väldigt oljigt och fettigt i burgaren. Inte så jätte kryddat heller. Vi kommer antagligen INTE gå tillbaks dit tyvär.
Bästa med stället är den trevliga personalen och bowlingen. Hamburgarna är godkända men inte mer. Men på tok för dyra. Fick inte baconen knaperstekta som jag bad om. Pommesen å dippen helt ok. Fick dock vänta i 20 minuter i en tom restaurang.
Trevligt ställe med mycket att välja på. Systemet med att beställa och betala med en app i telefonen gillar jag personligen som är lite av en nörd men det kan vara jobbigt för folk som inte är vana vid sånt tekniskt och då dom inte har så att man kan beställa normalt blir det ett litet minus. Att ha priser som tagna från en lyxkrog för hamburgare och liknande är heller inte okej.
Trevligt ställe med många sittplatser. Uteserveringen är helt utan parasoll eller liknande så när solen ligger på blir det väldigt varmt. Vi fick flytta in efter en stund så vi inte brändes sönder. Maten är av lite varierande kvalitet men det finns goda vegetariska alternativ så som en halloumi och Portobello champinjon hamburgare. Sötpotatis pommesen är alltid goda men kommer i ganska liten portion till hamburgaren. Saknar fiskalternativ på menyn. Det hade passat bra med fish and chips eller lax sallad tex. Till barnen behövs också något alternativ som inte är kött!
Uruselt! Min sämsta hamburgare någonsin, någonstans!! Snustorr utan någon sallad, väldigt lite sås. Två dåliga burgare med kalla pommes, två cola = 500:- Väldigt dyrt och väldigt dåligt. Undvik!
Not-so-shabby American-ish food. The portion was good. The staff were friendly and the atmosphere was cosy. They played good music for the most part which we think it's important in a restaurant/bar like this. They have bowling, billiard, shuffle board, and small section of arcade type games downstairs. There is also a bar there. We will be coming back for that. We really needed a place like this in Vällingby.
- They serve tasty American food, burgers, steaks plus pasta and pizza and more.. - Gnarly is famous for their tasty burgers. - Located in Vällingby centrum - Very spacious 2 floors restaurant - The seating area is one of the best, especially 2nd floor where u have high ceiling and amazing decoration - Bowling area available *The only problem is the slow service, I had to wait for 40 mins just for two burgers, it was Friday and the restaurant was half full at that time.
God grillad ryggbiff, men tråkiga morötter och sen broccoli passar inte till. Trevlig personal
Comment on this business

to add Gnarly Market Vällingby map to your website;