facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for God Assistans - vårt löfte

God Assistans - vårt löfte

About

Personlig Assistans handlar om att skapa förutsättningar för ett bättre liv. God Assistans grundades för att göra något BRA. Något som gör skillnad.

Story

God Assistans grundades 2012 av mig – Mikael Nordmark. Jag har tidigare arbetat med försäljning och marknadsföring på Norrmejerier, Gillette, Procter & Gamble och Wrigley/Mars. Jag har en son, Hugo, som har en allvarlig, medfödd hjärnmissbildning. Hugo har haft personlig assistans sedan han var 10 månader gammal.

Anledningen till att jag startade God Assistans var att jag ville göra något BRA. Något som skulle göra skillnad.

Genom att starta ett företag inom personlig assistans hoppas jag kunna hjälpa andra att få förutsättningar att leva ett fullvärdigt liv oavsett funktionshinder. För det är ju det som Personlig Assistans handlar om – att möjliggöra för alla människor att leva ett gott liv.

Address: Gustav III:s Boulevard 54, 169 74 Solna Stockholm
Phone: 08 – 23 26 00
City: Stockholm
Zip Code: 169 74 Solna


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Humana AB
Similar places near
Lystra personlig assistans Lystra personlig assistans 2 km Att tvinga sina anställda att vaccinera sig för att få fortsatt arbete är helt under ...
Etac Etac 5 km Ergonomic mobility aids that optimise quality of life for the individual, their famil...
Fritidsinfo Fritidsinfo 8 km Föreningen verkar för en kul och meningsfull fritid för personer med funktionsnedsätt...
Nova Omsorg AB Nova Omsorg AB 11 km Ett företag som står för en värde grund av mänskliga rättigheter och respekt för både...
LaVita Assistans AB LaVita Assistans AB 12 km Detta är en anordnare av personlig assistans. Trevlig personal som utifrån de givna r...
Atlas Assistans Atlas Assistans 14 km Vår syn på personlig assistans är ganska enkel: Det finns inga färdiga mallar eller...
Reviews
God Assistans har alltid kundens behov i fokus.man får hjälp när man behöver. har möjlighet att göra saker man tycker om.. På bilden syns Staffan med sina assistenter på julfesten.
God Assistans är otroligt proffsiga och verkligen omtänksamma. De förstår våra behov och bemöter oss på ett väldigt fint och hjärtligt vis, vilket känns viktigt när man har de här behoven. Vi är så glada att ha funnit dem och rekommenderar dem varmt till andra!
Som förälder har jag bara gott att säga! Vår dotter har de bästa assistenterna hon/vi kan önska och till skillnad från tidigare erfarenheter så är God Assistans transparanta och redovisar vår dotters ekonomi. M.a.o. så vet vi var pengarna går!
Comment on this business

to add God Assistans - vårt löfte map to your website;