facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Goda Rum

Goda Rum
"Vi presenterar stolt vår restaurang Goda Rum och vårt eminenta växthus i Kumla sjöpark. Växthuset omges av oemotståndliga parker bestående av land och vatten som skapar en distinkt oas mitt i vardagens hets. Kom till oss, slappna av, och samla energi i denna harmoniska miljö.Lunch, middag, fest, bröllop och fantastiska konferenslokaler"
Address: Kyrkogatan 45 , Kumla 692 37, T, SE
Phone: +46 19 760 20 80
City: Kumla
Zip Code: 692 37


Opening Hours

Saturday: 10:00-00:00


related searches: Egastronomi, Svalan Örebro, Lanna Lodge, Kumla Hotel, Makeriet Örebro, Kumla Herrgård lunch, Ingeborgs Örebro, Svampen Restaurang
Similar places near
Anns Kaffeshop Anns Kaffeshop 4 km Supermysigt fik, med underbar personal o riktigt gott fika Varit här under ett fl...
Reviews
Jag åt inte men tog en glass och tittade i växthuset och utanför.Atmosfär: 5/5
Väldigt god mat och mkt trevlig omgivning Mat: 5/5
Får ju knappt någon mat på tallriken! Och skriv inte att de är lunchbuff'e när de bara gäller sallad!Mat: 1/5
Härlig atmosfär att sitta i ett stort växthus, lunchen var mkt god o välgjord! Trevlig välkomnande personalMat: 4/5
Riktigt gott oxfile på lunchen! Mycket bra av sallad buffe och bra service.Mat: 4/5
God mat och salladsbuffé men fisken var torr! Dåligt när kvalitén var bra annars .jättebesviken !!Mat: 3/5
Imponerande Goda Rum i utkanten av Kumla lämnade ett väldigt starkt intryck. Restaurangen är belägen vid vackra Kumla Park och man kan sitta både utomhus och inomhus beroende på vädret. Den vackra matsalen, som inte kändes alls stroppig eller för den delen stimmig, var fint dekorerad och personalen kunnig. Kumla, som annars inte har någon riktig imponerande "fine dining" restaurang, har här fått det definitiva alternativet. Oxfilén var perfekt på alla sätt och tillbehören av högsta klass. Den ungsgratinerade potatisen och bearnaisesåsen var också alldeles perfekt och välsmakande. Vinlistan var välsorterad där Zinfandel vinet rekommenderas varmt till oxfilén. Trevlig personal och familjär atmosfär gjorde att man gärna satt kvar och tog en efterrätt. Här rekommenderas i princip alla alternativen men bärpajerna med vaniljsås lyste starkast igenom med sin höga kvalitet och generösa mängd. En mycket trevlig plats där man kan tillbringa tid innan maten i både park och närliggande växthus. Enastående restaurang som rekommenderas till den som vill äta gott i Kumlas omnejd.
Riktigt trevligt ställe. Trevlig personal, god mat, rimliga priser och fin trädgård runt. Stannade till för lunch och som bonus denna fredag bjöd de på dessert. Nice!
Mycket gott på menyn men alla dagar serverar de en fisk, eller kötträtt, å mycket trevliga sallader står på eget bord, de kan man äta så mycket man vill ifrån.
perfekt för diabetiker, god mat och bra service. jättefin utsikt över sjö n Parkering: stor parkering Tillgänglighet för rullstol: det var bra för rullstolar och rullatorer
Comment on this business

to add Goda Rum map to your website;