facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Goddess Power

Goddess Power

About

Goddess Power är en sida som bjuder in dig till att möta din inre gudinna. Med hjälp av omtänksamt guidade övningar leds du in att fylla på av kärlek och öppna kraften inom dig. Hitta systerskap och kraft i kvinnan! Här delar Emma Öberg sin kuns

Story

Goddess Power bjuder in dig till att möta din inre gudinna. Med hjälp av omtänksamt guidade övningar leds du in att fylla på av kärlek och öppna kraften inom dig. Här finns möjlighet för fysiska och känslomässiga blockeringar att lösas upp och kroppen får en möjlighet att hela sig. Våga känna alla känslor och välkomna den sexuella, lekfulla, skapande kraften.

Emma Öberg som håller dessa fantastiska helgevent på hennes Mangalam kursgård tar även med oss på en resa till Island framåt vårkanten, så håll även utkik för detta magiska event.

Yoga Mangalam är en kursgård en knapp timme söder om Göteborg som ligger i ett vackert bokskogsområde. 2006 hittade Emma och hennes man Jesper hit och började hålla och arrangera kurser, lärarutbildningar och yogaklasser. Sedan dess har människor från hela världen kommit till Yoga Mangalam för att yoga med Emma och Jesper eller någon av alla de fantastiska gästlärare som besöker oss. Många kommer tillbaka igen och igen och blir vänner och medresenärer i livets magiska äventyr.

Address: Klef 51, 43277 Tvååker
Phone: 0761456913
City: Tvååker
Zip Code: 43277


Similar places near
Yoga Mangalam Yoga Mangalam 86 meter Välkommen att inspireras och av alla de aktiviteter som Yoga Mangalam skapar, här kan...
Comment on this business

to add Goddess Power map to your website;