facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Godisbolaget

"Med över 1000 olika sorter i lådorna så har vi Stockholms största utbud av superfärskt lösgodis. I butiken finns även ett glasscafé samt ett stort sortiment av snacks och olika typer av drycker. Delicato outlet Här hittar du massor av fabriksfärska bakverk till riktigt bra priser som till exempel tårtor, pajer, småkakor, lyxiga biskvier och givetvis klassiska Delicatobollar. Kalas och fest I butiken finns även en avdelning med heliumballonger, bokstavsballonger, sifferballonger samt partyartiklar till kalas och fester."
Address: Häradsvägen 255 , Huddinge 141 72, AB, SE
Phone: +46 8 464 80 60
City: Huddinge
Zip Code: 141 72



related searches: godisbolaget priser, godisbolaget bromma pris, godisbolaget bromma, kandyz, godisbolaget haninge, stockholms största godisbutik, godisbolaget segeltorp, kandyz pris
Reviews
Väldigt otrevlig tjej som jobbade där tyvärr vet jag inte hennes namn På kvittot stod det bara Säljare15319. Hon kunde inte svara på våra frågor eller visste inte var det fanns gelatin fri godis fick till svar du får väl gå och titta på skyltarna vad det är som är med eller utan gelatin!! Kommer aldrig mer att komma till denna plats !!! Godiset var inte färsk, ostädad lokal
När man ska ha glass är det stora kulor. Mjukglassen är också stor/mycket. Fast det är också vem som står bakom. En gång fick jag megaliten ,små kulor. Fast hon som gjorde åt mig var ny. Prova och testa,så får du avgöra själv.
Stort utbud av både vanligt godis, sockerfritt och naturgodis. Även färdiga godiskorgar och kalasgrejer som papptallrikar, servetter, ballonger, piñata mm. Fräscht och välfyllt. Två kassor så det blir sällan kö. Oftast finns det godislådor i plast vid entrén som man får ta gratis. Perfekt för förvaring av kakor eller organisera hemma. Jag tog några för att få ordning i barnens garderober: Strumpor i en, ankelsockor i en annan, sportsockor i en tredje.
Bra utbud, finns även Delicato Outlet vilket är super bra.
Trevlig personal. Mycket gott, färskt godis. Eftersom det är många som handlar här är det ingen risk att godiset blir gammalt. Har inte hänt mycket sen jag var här sist. Man plockar godis och sen får man en chock när man betalar. Men det gör inget. Det är värt det eftersom godiset är mjukt och smälter i munnen.
Utbudet är jättestort. Här finns historiskt godis som nougat knappar och chokladprickar likaväl som moderna varianter. Kilopriset är inte jättebilligt men uppvägs av utbudet.
Vansinnigt dyrt här nu... godiset kostar ca 30kr mer/kg än vad det gör i en vanlig butik... men! Å andra sidan finns här godis som jag bara hittar här.
Fantastisk affär med så mycket godis. Fräscht och bra. Dom har allt för en söt helg och vill man köpa fika så kan man gå in till delicato outlet som ligger brevid.
Svårt att gå ut utan att handla.... Finns hur mycket som helst. Men det kan bli dyrt....
Mycket bra utbud. Trevlig personal. Enda minus lite dåligt med parkeringar när det är mycket folk.
Comment on this business

to add Godisbolaget map to your website;