facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Godiscenter Torsby

About

En butik fylld med godis, snacks och drycker samt god service. Välkomna!

Address: Nya Torget 4, Torsby
City: Torsby


Opening Hours

Monday: 10:00 - 22:00
Tuesday: 10:00 - 22:00
Wednesday: 10:00 - 22:00
Thursday: 10:00 - 22:00
Friday: 10:00 - 23:00
Saturday: 10:00 - 23:00
Sunday: 10:00 - 22:00

Reviews
Rekommenderar det lokala bakverket "Molusken"! Även jordgubbssemlan. Mycket gott!
Mysigt café med bra läge. Bra utbud med rimliga priser och stort plus att man kan betala med kontanter!
Trevlig lugn miljö. Stort utbud. Glädjande och förvånande så fanns det kokt ägg att köpa till frukosten. Drack en hallonsmoothie som var väldigt fräsch.
Regn en fredagseftermiddag, fikadags! Helt packat på konditoriet, jättepopulärt och man förstår varför. Gott om goda bakverk att välja på, kaffe och surdegsbröd. Vi tog med oss och satt under tak vid lekplatsen mitt emot tingshuset.
Trevligt fik som nu firar 100-årsjubileum
Snyggt, mysigt, trevligt och gott!
Jag kom dit en solig hösteftermiddag till det välkända Wienerkonditoriet i Torsby, där jag mötte en riktig "surtant" som påstod att hon arbeta där!? Frågade artigt om serveringen hade öppet? "Jo, men om du kommit tidigare var det fullt med gäster, sa tanten bestämt!" Det som fanns att handla var nedfryst. Sedan hittade hon en påse nybakat som jag köpte till ett överpris! Väl hemma skulle jag proväta dessa bullar. Stenhårda oätliga till fel pris när jag räknade efter i ekonomin. Betyg 1 stjärna för tanten. För att det blev något att skriva om!
Trevligt fik med god fika
Brukar å ta frokost nr 2 her, annenhver vecka på vei till Norge. Fine priser,god service och bra mat.
Mysigt litet café på min hemort. Trevlig personal och goda kakor. Brukar alltid ta en fika här när jag är hemma på besök. Och då brukar jag alltid köpa en apelsin eller vanlig molusk. Värt ett besök Cozy little cafe in my hometown. Friendly staff and good cakes. Usually take a coffee here when I'm home visiting. And then I always buy an orange or regular mollusk. Worth a visit
Comment on this business

to add Godiscenter Torsby map to your website;