facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Godisflyget

Address: 280 40 Skånes Fagerhult, Skåne Län, Sweden
City: Skånes Fagerhult
Zip Code: 280 40


Similar places near
candy Airlines candy Airlines 13 meter Ett flygplan med godis, som namnet säger. Inget speciellt med det förutom att det fin...
Candy Airlines Godisflyget Candy Airlines Godisflyget 27 meter En mycket trevlig och rolig ide att ha en godisbutik inne i ett flygplan. Fasten det ...
Reviews
Ett flygplan med godis, som namnet säger. Inget speciellt med det förutom att det finns massor med godis. Ganska lång kö och mycket trångt inne men barnen var nöjda med godis inköpet. Trodde det skulle vara mer flygplan-liknande inne men det ser ut som en vanlig butik.
Roligt med en godisbutik i ett flygplan. Men inte mer än så. Det är trångt inne i butiken, något större utbud av godis än på en större ica butik. Priset är något lägre. Kör man förbi och är sugen på godis kan det vara värt att stanna.
Hyfsat lösgodissortiment. Väldigt trångt bara, man får gå i ett led och vänta snällt tills den som är framför behagar flytta sig.
Stort sortiment med godis och snacks. Synd att de inte längre har tuggummi cigaretter kvar...
Mycket trevlig personal, och super bra priser på ett stort sortiment olika godis
En mycket trevlig och rolig ide att ha en godisbutik inne i ett flygplan. Fasten det egentligen inte rör sig om något riktigt flygplan har Godisfyget Candy Aitlines under decenier spridit godis och glädja till många besökare inte bara ifrån sverige och danmark, vid mitt besök såg jag även Tyska, Norska och Hålländska nummerplåtar på bilarna utanför så hatten av för Godisflyget! Ni har verkligen lyckats och undra på det. Här finns över 400 sorters lösgodis för bara 4,90 /hg! Lägg till detta, chips, styckegodis, drycker och mycket mera. Dessutom kan du beställa godis på deras websida ännu billiare och få det skickat direkt hem till dig! Godisflyget är välorganiserat och sköter den höga kundgenomströmningen på ett föredömligt sätt. Jag ger godisflyget Candy Airlines fem stjärnor och tummen upp Tycker du om min recention ge den gärna tummen upp
Trångt och kö. Ganska litet. Till fördelarna står väl det låga priset och att det fanns en del ovanliga sorter. Gick inte att urskilda palmfett-fria sorter.
Att skylta med 5,90 kr/hg när det egentligen kostar 6,90 kr/hg är bara vilseledande och ett rätt fult sätt att lura kunder på. Så pga det kunde det inte bli något högre betyg än en etta. Sorry.
Ett bra ställe att njuta av godis när du reser .
En massa godis som bara består av konserveringsmedel, socker och e nummer
Comment on this business

to add Godisflyget map to your website;