facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Godisland

Godisland
"Godisbutik Eskilstuna med över 900 lösgodis sorter"
Address: Drottninggatan 9 , Eskilstuna 630 14, I, SE
Phone: +46 16 14 16 24
City: Eskilstuna
Zip Code: 630 14


Opening Hours

Monday: 09:00-21:00
Tuesday: 09:00-21:00
Wednesday: 09:00-21:00
Thursday: 09:00-21:00
Friday: 09:00-21:00
Saturday: 10:00-21:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Godisland Eskilstuna Öppettider, Godislandet, Godland, Brain Licker eskilstuna
Similar places near
Grevgott Grevgott 1 km Ett av Eskilstunas bästa ställen att köp godis eller tobak hos. Grym personal
Reviews
En kul butik med ett spännande utbud på godis och annat. Har besökt det flera gånger och kommer garanterat tbx. Är även anslutna till Foodora om det skulle vara dåligt väder när man är sugen på fredagsmyset. Finns ett stort utbud av lösgodis. Men även spännande chips och andra saker. Har kylar med läsk och energidrycker som inte finns på andra ställen i Eskilstuna. Rekommenderar starkt.
Jag skulle aldrig rekommendera denna butik till någon. Fick dålig känsla direkt jag kom in i butiken. Ofräsch miljö. Behållare med lösgodis såg inte ut att ha rengjorts på evigheter. Som kund vill jag veta vad varan kostar men nästan inga prislappar fanns synliga. Vågade inte köpa något då jag inte vill bli magsjuk.
Trevlig personal. Och väldigt mycket med godis och välja på
Trångt fortfarande efter alla år. Inga parkeringarsmljligheter helt enkelt en butik för våra ungdommar o barn. Ciggen ska vara billigare men röker ej.
Ja hejsan. Jag fick maskar i klubban. Tandlösa tantenja lite hårt beskrivning men jag vvet onte vad hon hee¨rter ja euw. hårda klubbor euw. chocklad exkligt fuy statan. men jaag skulle kona på va ja skriva me jag glum mata fåglar utanför gottis land. men jag tyckrer om vattenmelon men smaken var lite mjölk. det smaka ej jordnöttor. men annars det är bra. goda dricka. mmm coka cola. sedan burgare jag gillar dom mm så hårda och sliskiga mmmm. jag älskar så. ochej men a det var bra hejdå . en bild på min them they älskarinna
Detta är fan sjukt först får man gammal och hårig choklad sen får man alovera i form av slime. Godiset är gammalt på ungefär 6 månader till 1 år. Personalen är extremt otrevlig och äter godiset. Väldigt ofräscht med personal som rör allt godis. Det är även extremt dyra priser. Personalen bryr sig inte.
när jag gic in i gott land då dreggla tandlösa tanten på maj gotta godis hon skrek på mej inte bra, chips var blå och vatten men också jag glum
Bra sortiment på godis :
Trevlig personal och rätt mycket att välja mellan från godis till dricka
Fantastisk personal, ett brett utbud av godis som enligt min erfarenhet alltid är färskt.
Comment on this business

to add Godisland map to your website;