facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gokart Öland

"Gokart. Barngokartar, Dubbelgokartar. Paintball. ca 600 m2 Hoppborgar. Vi har toppmoderna nya 2023 gokartar för hela familjen. El-bilar från ca 2 årEtt nöje för hela familjenNytt tidtagningssystem där alla gokartar även juniorgokartar och dubbelgokartar är anslutna. Garanterat modernast på Öland"
Address: Enmarkagatan 5 , Löttorp 380 74, K, SE
Phone: +46 70 396 81 98
City: Löttorp
Zip Code: 380 74



related searches: Glabo Gokart, Greby Gokart, Paintball Öland, Gokart Paintball, Gokart Kalmar, Greby Öland, Gokart barn, Gokart SM Kalmar
Similar places near
Reviews
Helt super! Jag var där själv med mina två grabbar på 3 och 5 år och spenderade näst intill en heldag. Hoppborgarna var underhållande i minst 5 timmar . Vi hyrde även två st dubbelkartar två sitsar och dubbla motorer, och eftersom jag var själv med barnen och båda barnen ville åka så hjälpte en i personalen till med att köra ena gokarten. Riktigt sjysst! Vi kommer åka dit fler gånger!
Ett litet ställe med trevlig personal och något för alla som vill ta en tur i något mer fyra hjul. Små elbilar för barn och gocart för unga och vuxna. Det finns även en lite kiosk för du finner glass och korv. För sin storlek till anläggning håller de en bra nivå och väl värt ett besök kontra de större ställena.
Kul ställe för både vuxna och barn. Genomgångar innan så att även de som inte har kört innan känner sig säkra.
Mycket roligt att göra för hela familjen. Fantastisk personal! Full pott!
Kul för sonen att testa go-cart för första gången. Rolig bana enligt honom.
Superkul att bryta av semestern med. Vi fick mask, overall och 500 skott för 400 kr vardera. Värt att ta 500 skott då det blev ca 5 rundor ca 15-20 min runda. Banan var inte så stor men med plankor som man kan gömma sig bakom. Rekommenderas verkligen!
Hoppborgarna var roliga för barnen fast rätt sunkiga. Fanns heller ingen tillgång till toalett med rinnande vatten, så man kunde tvätta av sig. Fanns endast handsprit. De små elbilarna samt gocart måste man betala extra för. Kändes lite snikigt. Tycker att elbilarna åtminstone för de små kunde ingå i priset. Inget ställe vi åker till igen, då finns bättre ställen.
Väldigt roliga aktiviteter för alla åldrar, mycket trevlig personal. Väl värt ett besök.
Har aldrig åkt gocart tidigare så jag kan inte göra en jämförelse. Det var kul och det fungerade smidigt. Bra med dubbelcarts då även barnen kunde vara med.
Superhärlig dag på gokartbanan. Mycket trevlig personal, bra gokarts och vackert väder! Vi kom vid lunch så väntetiden var straxt över en timme för de som kom drop-in men det var helt klart värt väntan! Rekommenderas
Comment on this business

to add Gokart Öland map to your website;